Afrikaans (1)
Grieks (2)
Hollands (1)
IJssalon (1)
Meer...7 niet getoondIn de buurt:
Amstenrade (1)Beek (li) (17)
Berg en Terblijt (7)
Merkelbeek (2)
Munstergeleen (3)
Meer...21 niet getoond
Hoensbroek
Hoensbroek biedt 22 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Pizzeria, Internationaal en Grieks.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoensbroek? De populaire restaurants in deze maand zijn Salvatore, Da Filippina en Ilfu Rouge.
“Nieuwste aanwinsten in Hoensbroek”
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari
Recente meningen van restaurants in Hoensbroek
Grieks restaurant Sarantis
Herhaalde malen gegeten prima eten leuk personeel een aanrader
Uitstekend 2011-10-27 door duma
Salvatore
Meestal hier naartoe voor snelle pizza maar die zijn onovertroffen. Of je ze nu haalt of ter plekke nuttigt, de pizza is heerlijk belegd en smaakt uitstekend. Laat je door het interieur van deze zaak niet misleiden. Oogt rommelig en druk maar het eten maakt alles goed.
Uitstekend 2011-10-09 door Jobus
Salvatore
wederom heerlijk gegeten, seizoensgerechten proberen waard. Pizzas steeds ongekend lekker uit de steenoven. Vooral in weekend zeker reserveren wil je een plekje krijgen.
Goed 2011-08-29 door janssenjmh
Da Filippina
uitstekend eten, valt niets op af te dingen. ruime porties op netjes opgemaakte borden. heerlijk buiten gezeten aan een ruime tafel. de eenmans bediening kwam wat nors over. hoewel het helemaal niet druk was op deze dinsdagavond; (er waren maar 12 gasten) moesten wij 55 minuten wachten op ons voorgerecht. Volgens de ober duurt alles wat met liefde wordt bereid langer...........
Goed 2011-08-02 door payjay
Da Filippina
De gezelligheid zie je niet terug in de inrichting van het restaurant, maar zeker ook niet bij de eigenaar. De ober die ons bediende deed erg zijn best. Hij stond alleen in de bediening en dat was te merken, het was chaotisch en duurde allemaal erg lang. Ik had, voordat ik de asperge lasagne bestelde, nadrukkelijk gevraagd of het vegetarisch was....
Slecht 2011-05-13 door Viewtje