Algemeen (2)
Europees (1)
Frans (1)
Hollands (3)
Italiaans (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (2)
Regionaal (1)
Hoenderloo (7)
Hoog Soeren (5)
Klarenbeek (2)
Meer...24 niet getoond.Hoenderloo
Hoenderloo biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Pannenkoeken / Poffertjes en Algemeen.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoenderloo? De populaire restaurants in deze maand zijn De Boer'nkinkel, Midgetgolfbaan en Restaurant de Krim en Het Deelerhof.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Hoenderloo
Rust Een Weinig
Afgelopen vrijdag hier gegeten. Het eten was erg goed. Er is niet veel keuze op de kaart, maar wel genoeg. Ik had de asperge soep met een spiesje met 3 soorten vlees. De aspergesoep was zoals een aspergesoep hoort te zijn en het vlees was goed gekruid en lekker mals. Op het bord lag verder nog asperges en een zoet...
Goed 2012-05-22 door Justsabrina
Brasserie Timber's (Landal Miggelenberg)
Tijdens ons verblijf op Landal Miggelenberg hebben wij ontzettend genoten in Brasserie Timbers. De sfeer, de vriendelijkheid en de kwaliteit van het eten waren helemaal top!! Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je er in de zomer verblijft je een hele gezellige avond kunt hebben op het schitterende terras met geweldig uitzicht.
Uitstekend 2012-05-14 door petrahof
Brasserie Timber's (Landal Miggelenberg)
Sfeervol restaurant, weliswaar op een Landal park, maar je kunt er ook prima eten als niet-Landal- gast. Ik at er met een vriendin; we dronken een aperitief met mousserende wijn vooraf, goede carpaccio als voorgerecht, pasta als hoofdgerecht, helemaal goed, net als de huiswijn. Bediening is hoffelijk, inrichting erg sfeervol, er is een groot terras, ik ga er...
Goed 2012-04-06 door linda-foody
Brasserie Timber's (Landal Miggelenberg)
ten eerste , de locatie.. Je zit tussen het groen, de kinderen kunnen vrijuit spelen en je hebt er zicht op, het terras is fantastisch en zeer ruim opgezet. Ten tweede, de bediening Er bestaan nog vriendelijke mensen op aarde! Mijn zoon was jarig en het hele team daar begon te zingen, dat geeft je wel een erg welkom gevoel. Ten derde het eten Ik...
Uitstekend 2012-04-04 door peter-jan1
De Boer'nkinkel
Als kado mochten wij 2 nachten met diner verblijven bij dit hotel. Het eten is goed (ook voor vegetarisch), creatief en de bediening heel attent en aardig.
Goed 2012-04-02 door campeche