Algemeen (1)
Kwintsheul (2)
Maasdijk (5)
Maasland (5)
Meer...14 niet getoond.Restaurants in Hoek van Holland - Fusion
Mis je een restaurant? Maak de Index compleet!
Hoek van Holland
Hoek van Holland biedt 26 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoek van Holland? De populaire restaurants in deze maand zijn Strandclub Zwoel, Het Jagershuis en Beachclub The Bing.
“Mooiste plekjes van Hoek van Holland”
- 1. Strandclub Zwoel
- 8. Ocean City
- 9. Azzurro
- 10. De Boulevard
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Hoek van Holland
Strandclub Zwoel
Eten is over het algemeen goed bereid, maar een risotto met zo veel kaas dat het de hoofdrolspeler, de scholfilet, overstemt lijkt mij geen goede keuze. In mijn optiek heeft dit niets met smaak te maken maar is het een basisprincipe: je moet wel de hoofdrolspeler kunnen proeven. Ook de 'bijpassende' wijn paste helaas niet en maakte de chaos compleet....
Matig 2012-05-24 door RvdF
Strandclub Zwoel
fantastische bediening, heel alert , inderdaad wat stijfjes maar je voelt je op en top gast ! Eten was ook geweldig, en qua prijs valt het best mee, al is de verleiding om lang te blijven tafelen groter en is de rekening ook hoger ... maar dat is nou precies de kracht van dit restaurant. Een zwoel in rotterdam cemtrum...
Uitstekend 2012-05-21 door AlexG
Strandclub Zwoel
Als regelmatig bezoeker van Zwoel durf ik te stellen dat de kwaliteit op een hoger nivo komt. Sjoerd in de keuken is zo gek nog niet. De dames in de bediening doen het goed maar moeten nog wat "losser"worden = zich zelf worden. eten: een 10 !!
Uitstekend 2012-05-14 door jcvmak
Beachclub Miljonairs
Vooral het drinken is heel erg duur, personeel dat geen aandacht voor je heeft en geen kennis van zeaken heeft, vieze tafels en vloer en de appeltaart was niet te eten.
Slecht 2012-05-04 door leeuwin
Beachclub Royal
Het is werkelijk net of je op vakantie bent! WOW! De ambiance is echt uitstekend. Wij hebben heerlijk een hele dag doorgebracht op de lounge banken. Heerlijke wijn en goede kaart. De bediening was zeer attent, en vooral ook vrolijk. Wij waren tussendoor even weggeweest voor een wandeling, en werden daarna direct weer herkend. Dat is toch zo fijn! Over...
Uitstekend 2012-05-02 door ks