Hillegom

Hillegom biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Bbq, Grill, Internationaal en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hillegom? De populaire restaurants in deze maand zijn Seray Bistroriental, Het Alternatief en Barbecue Restaurant Hillegom.

Video van een restaurant in en om Hillegom

Restaurant video van Selamat Makan

Recente meningen van restaurants in Hillegom

Juu Hachi Hillegom

Aan de buitenkant van het restaurant kun je niet zien wat een geweldig restaurant dit is! De bediening is erg vriendelijk en de sushi is heerlijk! Alles wordt ambachtelijk bereid en je krijgt absoluut waar voor je geld. Een aanrader dus!

Uitstekend 2012-05-18 door Sushifreakk

Seray Bistroriental

We really really enjoyed both the food and the atmosphere. The owners and the waitresses are incredibly friendly. It was also a feast for the eyes. So many different things to try. A great experience.

Uitstekend 2012-04-27 door sedaceyhan

Seray Bistroriental

Ben er een paar jaar te laat achtergekomen dat er een goed indonesisch restaurant hier in de omgeving zit. Inrichting niet wat je van zo'n restaurant verwacht (strak), maar daar en tegen wel weer leuk de in de tafel verwerkte richot. Kaart is klein en ik vond de inhoud van de menu's ook wat aan de kleine kant, al kwam...

Goed 2012-04-10 door Proever51369

Avtar

Een hartelijk welkom alsof je thuis komt. Om vervolgens met delicate gerechten verwent te worden. In deze gastvrije entourage is het prima vertoeven waarbij het vriendelijke echtpaar dat de zaak runt alle tijd neemt om vol overgave te vertellen over de fantastische keuken die zij serveren. Om even te onthaasten onder het genot van een drankje en relaxte sfeer en...

Uitstekend 2012-04-07 door john-redfox

Seray Bistroriental

gastronomische nostalgie met een hedendaagse presentatie van superkwaliteit en smaak. Hele fijne sfeer door de smaakvolle inrichting en de zeer klantvriendelijke bediening. Ben van plan om er zo vaak mogelijk te komen, ook al woon ik in friesland

Uitstekend 2012-04-04 door grgrgijs