Bistro (1)
Frans (1)
Hollands (4)
Internationaal (4)
Lunchroom (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Spaans (1)
Elshout (1)
Enspijk (1)
Meer...41 niet getoond
Heusden
Heusden biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Vegetarisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Heusden? De populaire restaurants in deze maand zijn In den Verdwaalde Koogel, Van Dijk Kunst/Antiek/Restaurant en Centraal.
“Beste bediening van Heusden”
- Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag - Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag
Recente meningen van restaurants in Heusden
Klepperman
De Klepperman is afgelopen zomer (2011) overgenomen en dit is duidelijk te merken. We hebben heerlijk en overvloedig kunnen eten en niets was teveel qua service of wensen. De Tapas (nieuw) waren werkelijk om je vingers bij af te likken en het aanbevelen meer dan waard. Ja, ik kom hier graag terug!
Uitstekend 2012-02-08 door margreet2
Centraal
Even een soepje op een terrasje. Lekker, dat wel, maar de rekening bleek even schrikken: de dagsoep (waarvan de prijs niet op de kaart stond) bleek € 7,50 te zijn. Het brood waarvan de serveerster vroeg of we dat erbij wilden (ik ging ervan uit dat dat gewoon bij de soep hoorde), stond op de rekening voor maar liefst €...
Redelijk 2011-10-03 door Eteradam
Kareltje
Redelijk gegeten is een gezellige omgeving. Huiswijn is goed maar veel te duur. Waarom niet een tientje? Er is alleen maar friet bij het hoofdgerecht. Kan de frituurkok niet meer? De vleesspies was prima bereid maar eenvoudig. Wel wat te duur ook weer. Al met al geen tegenvaller maar ook niet al te best.
Redelijk 2011-07-12 door ernie002
Eetcafé Havenzicht
We lagen weer met de boot in Heusden. Asperges waren te zoet, spareribs redelijk. Bediening erg vriendelijk en attent. Dit was ons tweede bezoek Volgende keer toch een andere gelegenheid.
Redelijk 2011-05-28 door Kees Hordijk
Klepperman
Mooie plek met goed terras, bediening niets op aan te merken. Maar je komt hier om lekker te eten, wat we vooral misten is passie! De mixed grill grill bestaat uit een fantasieloos bord met diverse soorten vlees en verder niets erbij. Een saai bakje sla voor ons 4 en en wat frites. Merkwaardig dat er ook inktvisringen bij...
Matig 2011-05-25 door theunis