Dessert (1)
Geffen (3)
Grave (10)
Heerewaarden (1)
Meer...41 niet getoond.Herpen
Herpen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Japans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Herpen? De populaire restaurants in deze maand zijn Trien, Herperduin en De Wok.
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Herpen
Herperduin
geweldig restaurant, top bediening,perfecte keuken ( nieuwe chef) komen zeker vaker.
Uitstekend 2012-01-15 door jo-ep
Herperduin
Wij hebben 2 maal in het restaurant gegeten en hebben ons laten verrassen door de kok. Het surprisemenu was perfect en de maaltijd was mooi op elkaar afgestemd. Het is niet gooedkoop maar biedt zeker een compleet en goed verzorgd menu die zijn prijs waard is. Het restaurant heeft een mooie ligging en bij mooi weer is het heerlijk vertoefen...
Uitstekend 2011-07-20 door frasch
Herperduin
Opnieuw lekker geluncht op het terras, mooi plekje. Nadat ik het flesje bier opgedronken had zag ik dat het al twee maanden over de houdbaarheidsdatum was, een opmerking hierover bij het afruimen leidde alleen tot de opmerking oh daar moeten ze naar kijken". Geen excuses, nu blijft toch de gedachte hangen "waren de garnalen wel vers?"
Redelijk 2011-06-11 door Corneth
De Wok
Onbeperkt eten/drinken voor 21 euro! Maar verwacht niet veel hiervoor
Redelijk 2010-11-15 door Isitje
Herperduin
Ziet er mooi uit, vooral het terras is prachtig voor een lunch. Dinner viel wat tegen.
Goed 2010-06-24 door Corneth