Hengelo (ov)

Hengelo (ov) biedt 65 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hengelo (ov)? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Oriëntal, Taj Mahal en Stravinsky eten en drinken.

Video van een restaurant in en om Hengelo (ov)

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Hengelo (ov)

Taj Mahal

Authentiek eten met een super kwaliteits/prijsverhouding en dat in een originele ambiance en ben verslaafd geworden op desertballetjes gulab jamen :) Geschikt voor social events maar ook gezonde maaltijd doordeweeks als ik aan het werk ben in het oosten van het land. Eerstvolgende receptie laten we hen zeker catering verzorgen.

Uitstekend 2012-05-25 door MarcoDuyn

Kota Radja

Een tamelijk klein, eenvoudig standaard-chinees ingericht restaurantje in het centrum van Hengelo (ov). Het eten is, mede gezien de lage prijzen, redelijk van kwaliteit en smaak. Geen grote vreugde, maar ook geen spijt achteraf.

Redelijk 2012-05-19 door ruz

China Tuin

Enige weken geleden hier met 2 personen gegeten. Mensen die een knus of intiem etentje willen, zijn hier aan het verkeerde adres. De sfeer is massaal en rommelig "gezellig". Voordeel voor gezelschappen is dat de diversiteit van het aanbod zeer groot is, vis, vlees, vele soorten groentes, schelp- en schaaldieren, sushi, fruit, ijs,.... etcetera, zodat iedereen wel wat van zijn...

Redelijk 2012-05-19 door ruz

Stravinsky eten en drinken

Top Tent, ziet er super uit na de verbouwing, boven kun je heerlijk rustig eten... Bedienen is prima, eten is heerlijk... Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitstekend 2012-05-08 door Fleurens

Stravinsky eten en drinken

Na de verbouwing erg mooi geworden! De voorkant is modern en hip met ook een gezellig terras. Voornamelijk het nieuwe gedeelte spreekt me erg aan. Heel sfeervol, met een open keuken, lekker eten en vriendelijke bediening! Aanrader!

Uitstekend 2012-05-06 door marleenm88