Hengelo

Hengelo biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Spaans, Aziatisch en Sushi.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hengelo? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant 't Lansink (Hotel Lansink), Umami en Paviljoen De Ontmoeting.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafĂ©s van Hengelo”

1. 1. De Blauwe Engel

Video van een restaurant in en om Hengelo

Restaurant video van Librije

Recente meningen van restaurants in Hengelo

Kami Sushi & Grill

Kort na de opening ervan zijn we met z'n 2 hier gaan dineren. Ons oordeel "goed" is uitsluitend gebaseerd op de versheid van het gebodene, de bediening, de enthousiaste reacties van mede-gasten en de dagelijkse drukte in het restaurant nu, enkele weken later. Want sushi's zijn aan ons 2 absoluut niet besteed.

Goed 2012-05-19 door ruz

Restaurant 't Lansink (Hotel Lansink)

Gister heerlijk gedineerd hier met zijn 7'en! Allemaal gekozen voor het menu Saisonnier. ik kan heel kort zijn: Super smaakvol en origineel! Lekkere wijn erbij en prima bediening, die er 100% voor gaan!

Uitstekend 2012-05-12 door ByLambert

De Blauwe Engel

Sfeervol restaurant met overdekt terras waar het in het weekend altijd gezellig druk is. De bediening is prima en de prijs/kwaliteit is goed. De spareribs zijn zo heerlijk mals dat het vlees bijna vanzelf van het bot valt. P.S. de act die ze doen bij het serveren van het dessert voor een jarige is hilarisch ;-)

Goed 2012-05-11 door Castronaut

Klaver 4

Wij hebben heerlijk gelounchd en tapas gegeten. We waren de enigste op zaterdagavond in deze mooie trendy tent. Vriendelijke bediening. Jammer dat de Hengelooier niet ziet hoe leuk het daar is om te eten. Ze komen pas veel later naar het aparte dansgedeelte achterin. Tip: naam past niet bij het soort restaurant en de keuze eten en dancing vond ik...

Uitstekend 2012-04-19 door HD12

Restaurant 't Lansink (Hotel Lansink)

Kouwenbergs restaurant is overgenomen door de (ster)kok van hotel Bloemenbeek en heet nu Restaurant/hotel 't Lansink.Gezien de ervaring van de kok waren onze verwachtingen hoog gespannen. Kan hij behalve koken ook een restaurant runnen? Wij werden keurig ontvangen en naar onze tafel begeleid. Het interieur is (nog?) hetzelfde als van het vorige restaurant: mooie "klassieke" inrichting met witgedekte tafels. Om...

Redelijk 2012-04-13 door wshoe