Hendrik Ido Ambacht

Hendrik Ido Ambacht biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees en Bistro.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hendrik Ido Ambacht? De populaire restaurants in deze maand zijn De Heeren van Ambacht, Bella Milano en Cafe Klein Ambacht.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Hendrik Ido Ambacht!”

1. 1. Le Bistroquet

Video van een restaurant in en om Hendrik Ido Ambacht

Restaurant video van Dewi Sri

Recente meningen van restaurants in Hendrik Ido Ambacht

De Heeren van Ambacht

De mooie uitstraling van het restaurant maakt de belofte van een uitstekende maaltijd helaas niet waar. Vreemd dat het garnituur gezien eerdere reacties nog steeds aan de magere kant is. De kaart is mooi omschreven maar zorgt er ook voor dat je wederom meer verwacht dan dat wat uiteindelijk op tafel komt. Vriendelijke bediening, prettige sfeer, weinig uitdagende kaart. Vooral de...

Redelijk 2012-01-15 door pegootje

De Heeren van Ambacht

De pompoen bij de wild zwijn filet blijk niet meer dan een streep onsmakelijke oranje smurrie. De Luikse wafel met tiramisu-ijs is een gort droge supermarkt wafel, waar de kantjes van af gesneden zijn, met een plakje fabrieksijs dat niet goed smaakt. Met mijn klacht dat het dessert mij niet gesmaakt had werd verder niets gedaan! Gemiste kans en ook...

Matig 2012-01-15 door TonB44

De Heeren van Ambacht

Hier 21 december gegeten met mijn collegas. Eten en bediening was goed. Wel wat weinig keuze in het garnituur. 2 schaaltjes aardappelgratin voor 7 personen. Hier had voor mij wel meer iets meer keuze mogen zijn.

Goed 2011-12-25 door Carlaxx

Bella Milano

Woensdagavond met z'n 3tjes hier gegeten. Het was lang geleden, dat we hier geweest waren. Maar het was TOP!!!! Voorgerechten, hoofdgerechten en daarna die waanzinnige toetjes. Heel gezellig personeel. Het gaat dus echt niet lang meer duren voor we hier weer aan tafel zitten, dat beloof ik!!!!! Groetjes Barbara Biemond

Uitstekend 2011-12-17 door Fleurette

Bella Milano

Na Lange tijd weer in mijn favoriete Restaurant gaan eten het was net als altijd weer heerlijk ik heb gezien dat de zaak veel veranderd is boven is een lounge gekomen heel chic en stijlvol. had de maand menu genomen het was zalig, we hebben ook gereseveerd voor kerst met 8 personen dat word vast een top dag.

Uitstekend 2011-12-14 door jan-willem1962