Dit zeggen de gasten over restaurants in Hellevoetsluis

Theatercafé ApplauzzZ

Heerlijk gegeten, een mooie opgemaakt bord met veel eten, zeer vriendelijke bediening ,prijs is prima kortom zeker de moiete waard om nog een keer te doen.

Uitstekend 2012-05-21 door scotland61

La Cabana

Fristie uit een literpak in een cola glas serveren!? Bronwater uit een anderhalf liter fles in een redelijk vuil glas serveren!?

Matig 2012-04-29 door Johnnie

Puur

Vrijdagavond 6April gegeten, en zoals altijd was het goed verzorgd en heerlijk! De dames van de bediening zijn zeer vriendelijk en rustig. Wij hadden het 4 gangen verrassingsmenu, gewoon weer top, komen snel weer terug!

Uitstekend 2012-04-08 door spook65

strand eetcafé Boelies

in deze strandtent gegeten vanavond en kan de onderstaande meningen zeer zeker niet delen. met 7 man gegeten waarvan er twee redelijk en 5 gewoon slecht, ik had een tournedos en deze was gebakken tot een dobbelsteen hoe kan een kok het stukje vlees zo oneetbaar maken daarbij een soort bolletje van bloemkool prut dan de ossenhaasjes ook doorgebakken tot beitels...

Slecht 2012-03-25 door searchmachine

Wok Hazelbag

Als je met grote groepen komt is het te doen. Voor een intiem diner is dit absoluut geen geschikte zaak. Het eten smaakt wat eenzijdig. Ik heb het idee, dat dat voorkoken van de wok overal dezelfde smaak aan afgeeft. Verder is het plaatgebeuren smaakloos/ongeinspireerd. Personeel doen hun best.

Redelijk 2012-03-25 door fwaal

Akcay

Dat dit nog een restaurant genoemd word. Je zakt letterlijk door de vloer heen. Ik heb 1x afhaal geprobeert, maar nooit meer! Ze staan te koken in een bezemkast!

Slecht 2012-03-25 door fwaal

Theatercafé ApplauzzZ

Leuk menu, onbeperkt slibtongetjes gegeten! Lekker en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede bediening en een sfeervolle omgeving, een aanrader!

Uitstekend 2012-03-18 door doorloper99

De Gulle Schranserij

Na een jaar toch weer eens gaan eten en weer hetzelfde liedje, lang wachten, om 19.30 gereserveerd en konden pas 19,45 aan tafel, we kregen dan een drankje aangeboden wat we zelf moesten betalen.jammer. Het eten was karig,vlees was wel goed maar de aardappels waren echt zwart en met een ongekende hoeveelheid zout bestrooit, toetje was ook onder de maat. Terwijl...

Slecht 2012-03-14 door Mpower

Limani

Na diverse geluiden uit de omgeving hier gisteren binnen gelopen om een hapje te eten. Wat een gezellige tent!! Uitgebreide menukaart met veel lekkere gerechten. Zelfs voor de kinderen Griekse kindermenu's. Ruim voldoende eten op de borden en ook de prijzen vallen reuze mee. Een echte aanrader!

Uitstekend 2012-03-04 door evries1

Li's Garden

Sinds wij in 2000 in Hellevoetsluis zijn komen wonen zijn we kind aan huis bij Li's Garden. Over de jaren hebben we de gerechten zien variëren in kwaliteit en vooral, kwantiteit. Was het zo dat je voorheen lekker de buik rond had is dat nu wel anders. Consistentie is een belangrijke kwaliteit voor een keuken. Helaas is dat bij Li's ver...

Redelijk 2012-03-01 door lawrence1

De Admiraal

Pretentieus restaurant met teveel opsmuk en te weinig inhoud. De kaart is overduidelijk die van het voormalig Dokwest met een poging tot persoonlijke invulling. De bediening komt amateuristisch en chaotisch over.

Redelijk 2012-03-01 door lawrence1

Chindothai

Bij de start van Chindothai, prima producten! Helaas laatste tijd, kleine porties, de vlammen schieten uit je oren.. Sambalpot staat boven aan de lijst!!! 2 x klacht ingediend, zonder enige response. Dit is echt de laatste keer dat wij een gerecht bij Chindothai hebben besteld!@ Enne, ze weten wel hoe het moet!

Matig 2012-02-23 door Proever78257

La Cabana

Dit is allereerst een gezellig restaurant. Het is klein maar geliefd in de omgeving. De bediening is vriendelijk en dat geldt ook voor de eigenaar. Het restaurant oogt iets gedateerd, maar dat mag de sfeer niet verpesten. Het vlees is van zeer goede kwaliteit en de gerechten zijn redelijk geprijsd. Goede koffie. Vergeet niet te reserveren.

Goed 2012-02-23 door baxrc

Li's Garden

Goede locatie met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is een vrij groot restaurant maar daar merk je eigenlijk weinig van. Mooi maar wel wat aan de donkere kant. Voldoende ruimte tussen de tafels. Het personeel spreekt goed Nederlands en is vriendelijk. Het eten was alle vijf de keren dat ik het restaurant heb bezocht dik in orde.

Goed 2012-02-20 door baxrc

De Zoete Kauw

Gisteren een high tea gehad in de Zoete Kauw, in een woord GEWELDIG!! erg uitgebreid, aardige bediening. Pot thee werd constant bijgevuld met diverse soorten verse theeën. Hapjes waren overheerlijk en werden vers klaargemaakt. Geen standaard high tea hapjes en daardoor erg verrassend. Van te voren werd er netjes gevraagd of er ingredieenten voor de hartige hapjes waren die we...

Goed 2012-02-19 door cindyvisser

Limani

We hebben er zo lekker gegeten.heerlijk smaakvol eten en lieve bediening. We gaan morgen weer met vrienden en we hopen dat we niet teleurgesteld worden!

Goed 2012-02-18 door Elsgeet

La Cabana

Op een dinsdagavond telde ik toch nog bijna 20 gasten. Dat is geen verkeerd teken! De inrichting van de zaak is gezellig, maar in mijn ogen wat gedateerd. Bediening: vriendelijk en correct en de kwaliteit van de gerechten is goed. Zou de prijs lager zijn dan zou ik zelfs zeggen 'prima', maar uiensoep voor 7.50 euro en een hoofdgerecht van...

Goed 2012-02-01 door GurtIT

Rami

Een uitstekend restaurant. Prijs/kwaliteit verhouding is top!

Uitstekend 2012-01-06 door petero

Theatercafé ApplauzzZ

Theatercafé ApplauzzZ . We hebben ons prima naar ons zin gehad, vriendelijke bediening, kleine kaart keuze maar het eten is heerlijk en mooi opgemaakt. De huiswijn is goed te drinken. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

Uitstekend 2011-12-20 door gwaskowsky

Akcay

Ackay is een opgeknapte houten poffertjeskraam. De gastvrijheid van de turkse familie en het gezellige houtkacheltje bepalen de sfeer. Het eten is goed en niet duur. De Iskender kebab is een aanrader. Afhaal eten is ook goed en mocht er eens iets niet naar wens zijn zal de familie er alles aan doen om je tevreden te stellen.

Goed 2011-12-09 door Edcar

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis biedt 30 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hellevoetsluis? De populaire restaurants in deze maand zijn Puur, Li's Garden en Rami.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Hellevoetsluis”

1. 1. Theatercafé ApplauzzZ
  7. 7. De Gulle Schranserij
  8. 8. Limani
  9. 9. Li's Garden
  10. 10. De Admiraal

Video van een restaurant in en om Hellevoetsluis

Restaurant video van Elit