Algemeen (1)
Heel (4)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Helden
Sorteren op:
Helden
Helden biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Algemeen, Mediterraan en IJssalon.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Helden? De populaire restaurants in deze maand zijn Ijssalon Gino, Restaurant Brasserie Eyckenduyn en Antiek.
“Lekkerste pizza van Helden”
- Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Helden
Antiek
Met restaurantweek hier gegeten. Het eten (zie proefformulier) was heerlijk; alles precies goed klaargemaakt en ook niet van die muizenhapjes. Het decor was romantisch en de bediening erg goed(ook omdat er weinig tafels zijn).
Uitstekend 2011-10-02 door jwascheepers
Antiek
Heel mooi en authentiek hotel-restaurant. Sfeervol, goede bediening en lekker eten,
Goed 2011-04-05 door karin jacobs
Ijssalon Gino
Een pracht ijskaart kwamen we hier tegen. Zo'n geweldige presentatie zijn we nog niet eerder in Nederland tegen gekomen. Het is een lust voor het oog. Bovendien wat je ziet krijg je ook, heerlijk en geen vet ijs. Zuiver van smaak. Perfekte en vriendelijk bediening. We vertellen graag onze bevindingen door.
Uitstekend 2011-03-25 door jojakowier
Antiek
Antiek is een prima lokatie voor een heerlijk culinair verwenavondje, eerst even een aperitief bij de haard en daarna zit je in de \'huiskamer\'. Je betaald ervoor maar dan heb je ook wat! In de brasserie van Hotel Antiek kun je voor een leuke prijs leuk eten.
Goed 2007-05-06 door Proever60333