Hekelingen-Spijkenisse

Hekelingen-Spijkenisse biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Hekelingen-Spijkenisse!”

Video van een restaurant in en om Hekelingen-Spijkenisse

Restaurant video van Pasta e Basta

Recente meningen van restaurants in Hekelingen-Spijkenisse

Eterij Klavertje vier

Ongedwongen, vriendelijke bediening die jammer genoeg net iets te vaak komt vragen of je nog iets wilt drinken. (Binnen vijf minuten drie keer). Het vispotje was goed gevuld, de saus was een beetje dun (zeg maar soep). Bijzondere frieten, waren erg lang. Toetje van crème brûlée was erg lekker. Tafels staan dicht bij elkaar.

Redelijk 2012-03-28 door VenKo

Eterij Klavertje vier

Zeer goed gegeten, goede prijs/ kwaliteit verhouding en een huiselijke gemoedelijke sfeer in het restaurant. Echt zeker de moeite waard, ook de bediening was prima.

Uitstekend 2012-02-18 door MarkH80

Eterij Klavertje vier

Zeer tevreden over dit restaurant. Kwaliteit van het eten zeer goed. Presentatie van het eten origineel en verzorgt. Bediening goed. Fijn dat men regelmatig langs loopt om te vragen of alles naar wens is. Beter als de hele tijd om je heen te moeten kijken of je nog wat te drinken kan bestellen. Maandmenus zijn zeer verzorgt en heerlijk. Een 4-gangen...

Uitstekend 2011-09-23 door mgrandia

Eterij Klavertje vier

Een van onze favoriete restaurants , de maandmenu´s is zeker een aanrader !!

Uitstekend 2010-09-22 door Mo-nique

Eterij Klavertje vier

2 weken geleden hier met familie gegeten iedereen was tevreden over het eten en vooral het ijs dessert was geslaagd. Na een tip van een kennis hebben we al verschillende keren in dit restaurant gegeten. En elke keer zijn we weer tevreden over het eten. De bediening is verder vlot alleen wordt er teveel gevraagd of we nog wat willen drinken.

Goed 2010-05-16 door lenco-10