Heeze

Heeze biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Wereldkeuken.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Heeze? De populaire restaurants in deze maand zijn Boreas, De Boschwachter en Hostellerie Vangaelen.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Heeze”

Video van een restaurant in en om Heeze

Restaurant video van Amstelfort

Recente meningen van restaurants in Heeze

Boreas

Bijzonder restaurant, zowel qua eten als qua gastvrijheid en service. Bijzondere smaak- en textuurcombinaties met een aantal prachtige begeleidende wijnen. 100% Perfectie is nooit haalbaar, maar dit komt akelig dicht in de buurt. Een avondvullend programma van aperitief tot de koffie met zoetigheden. Alles netjes in overleg en met volle aandacht van bediening en gastvrouw. Toppunt: na het eten werden we door...

Uitstekend 2012-05-19 door RC

Boreas

Geen wonder dat Boreas al meerdere jaren 2 sterren heeft. Mooie ambiance met persoonlijke aandacht en fantasierijke en zeer smakelijke gerechten. Hier ga je echt graag naar toe als je (iets te vieren hebt of) eens bijzonder wilt dineren. Goede prijs-kwaliteit prestatie.

Uitstekend 2012-05-16 door Billnam

Boreas

Enorm genoten van een avond verwennerij! Lekker ontspannen sfeer, waardoor je je enorm op je gemak voelt. De pure smaak van de gebruikte ingrediƫnten komt goed naar voren icm de biologische wijnen. Magnifique!

Uitstekend 2012-05-08 door poppeke

De Koffer

vonden het in 1 woord geweldig komen zeker terug, kennen de zaak nog van enkele jaren terug en vinden het een sfeervol gezellig en goed restaurant.

Uitstekend 2012-05-07 door barbera_pappa

Italiaans Specialiteitenrestaurant La Fortuna

Gezellig ongedwongen en vooral heerlijk! Een echte aanrader voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. De kaart is wel erg uitgebreid (een beetje TE), moeilijk kiezen dus!

Goed 2012-03-06 door Char_h