Restaurants in Heeze

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

svh_logo

Wan Singx

Chinees-Indisch
Kapelstraat 68

Heeze

Heeze biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Heeze? De populaire restaurants in deze maand zijn Boreas, De Boschwachter en De Koffer.

Video van een restaurant in en om Heeze

Restaurant video van Wolfslaar

Recente meningen van restaurants in Heeze

De Molen

We gaan hier altijd er graag eten. Goede prijs kwaliteit verhouding en flinke porties. Vooral de verse carpaccio is er heerlijk. Kaart wisselt ook geregeld. Gewoon lekker en gezellig eten voor een goede prijs!

Goed 2012-02-05 door BartM

Italiaans Specialiteitenrestaurant La Fortuna

Geweldige avond gehad bij La fortuna! De gerechten waren werkelijk fantastisch en de service en ambiance zeer prettig. Geen druk op je tafel, maar een culinair en avondvullend program waar het personeel overduidelijk passie en verstand van zaken heeft. Prijs kwaliteit is uitstekend; een aanrader! Wij komen zeker terug binnenkort.

Uitstekend 2012-02-02 door jasper888

Boreas

Wederom uitstekend gegeten. Vegetarisch, ditmaal - daarvoor ga je normaal gesproken niet naar Boreas want er staat geen enkel gerecht zonder vlees of vis op de kaart... Het menu wordt goed gecompenseerd voor vegetariers - niet zo virtuoos als bij sommige andere tweesterrenzaken maar all in all lekker, een erg rustige en mooie ruimte en erg prima bediening. Mooi verhaal...

Uitstekend 2012-01-17 door Garmt vS

Boreas

Kom hier nu al bijna 8 jaar ,twee keer per jaar. Dat zegt genoeg!! Heeeerlijk en eerlijk eten. Zie dat er mensen zijn die het hele menu hier uitschrijven, doe ik lekker niet. Boek een tafel en ga genieten!! Duur? Nee. Veel geld? ach.....ik heb nog nooit het gevoel gehad teveel te hebben betaald. Kortom topklasse!!

Uitstekend 2011-12-28 door peter1967

Boreas

Met wat druilerig weer naar Heeze voor een memorabele lunch. We settelen ons in de luxe lounge ruimte aan de open haard, Jessica de sommelier neemt het aperitief op. We kiezen de droge witte Chileense PX 2010 (die we kennen van de zoete sherry) van het huis Cucao. Een mooi rijk aroma met hints van amandel en sinaasappel, complex...

Uitstekend 2011-12-03 door ad wijgerde