Heerlen

Heerlen biedt 76 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Frans en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Heerlen? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Castello, Het Nieuwe Pakhuis en Samos.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Heerlen”

1. 1. Enzo
  7. 7. La Favola
  8. 8. De Ontmoeting
  9. 9. Toko Patja
  10. 10. Pammetje

Video van een restaurant in en om Heerlen

Restaurant video van Bij Buurman

Recente meningen van restaurants in Heerlen

Toko Patja

prijs kwaliteit echt geweldig. ik kom hier regelmatig een bordje eten voor nog geen e7 krijg je nasi goreng met een groenten- en vleesgerecht. christie en haar man en zoon zijn altijd even vriendelijk en het is gezellig knus ingericht.

Samos

ik kom in dit restaurant vanaf het begin. in het begin was het meer een veredelde frituur, maar de laatste jaren is het erg uitgebreid en altijd lachen, gezellig, maar ook zeer goed grieks eten. de feta in de salade is echt voortreffelijk! babis ondanks dat we nu een stuk verder wonen blijven we terugkomen naar de griekse huiskamer...

Misato

we waren hier op een donderdagavond en het restaurant zat goed vol. onbeperkt sushi eten voor e20.90 leek ons wel wat. obperkt sushi eten betekent dat je 4 rondes 5 gerechten uit de zeer uitgebreide kaart kunt kiezen en dat is zeker genoeg. van sushi tot tepanyaki kon gekozen worden. de bediening is echt heel goed en snel. ook bij...

Goed 2012-05-26 door Ramirez

Steakhouse El Dorado

prima balkan en argentijns restaurant. zeer aardige bediening en de eigenaar komt ook altijd even ene praatje maken met de gasten. vleesgerechten zeer goed. saladebar gewoon standaard.

Surabaya

zeer goed indisch restaurant, mischien wel de beste waar ik ooit was. ook een hele leuke huiskamersfeer waar de eigenaresse zeer aardig de klanten bediend. het is niet een groot restaurant, maar men moet wel erg veel geduld hebben, omdat de eigenaar alles zelf en alleen vervaardigd. neem dus een voorgerecht. het wachten zal zeker beloond worden!