Algerijns (1)
Chinees-Indisch (1)
Croissanterie (1)
Eetcafé (5)
Meer...28 niet getoondIn de buurt:
Amstenrade (1)Beek (li) (17)
Berg en Terblijt (7)
Landgraaf (26)
Lemiers (4)
Meer...34 niet getoond
Heerlen
Heerlen biedt 79 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Internationaal en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Heerlen? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Nieuwe Pakhuis, Surabaya en Il Castello.
“Verrassend lekker in Heerlen!”
- 1. Surabaya
- 8. Kasteel Terworm
- 9. Het Verre Oosten
- 10. Het Nieuwe Pakhuis
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart
Recente meningen van restaurants in Heerlen
El Greco
8 spruitjes, 6 doordeweekse gamba's en 1 aardappel. Zie hier het traditionele gerecht 'uit ons eigen dorp' voor de fijnproever. 20 euro. Niet bestellen tenzij je ook elders hebt gereserveerd.
Slecht 2012-02-07 door notis
El Greco
Ik ben al een paar keer met mijn partner bij dit restaurant gaan eten, goede en leuke bediening super vriendelijk, eten is heerlijk, lekkere wijn, niks op aan te merken, volgende keer gaan wij weer naar dit restaurant.
Uitstekend 2012-02-07 door michele01
Indian Home
gezellig, knus vriendelijke bediening lekker eten, goede uitleg door vriendelijke bediening
Goed 2012-02-07 door chef86
Dafne
Druk, chaotisch personeel. Het eten was eerst verkeerd, toen ik het juiste kreeg wat ik besteld had was de salade kaal, vlees echt veel te veel dus het bord leek hierdoor te klein, of was te klein. De prijs loog er ook niet om. Het personeel stoof je tafel voorbij en het was erg donker binnen. Naar mijn mening prijs kwaliteit verhouding...
Redelijk 2012-02-07 door jettyi
Il Castello
Bij binnenkomst een warm onthaal, als je aan tafel zit een welkomst drankje. Heerlijk een ossenhaas op een bedje rucola met Parmezaanse kaas en verse pasta, 24 euro ongeveer. Echt een heerlijk stukje mals goed gebakken vlees. Daarbij 3 broodjes om je bord mee af te likken, deze kwamen goed van pas want die had ik nodig, kreeg er geen...
Uitstekend 2012-02-07 door jettyi