Aziatisch (2)
Egmond aan den Hoef (5)
Egmond aan Zee (21)
Meer...41 niet getoond
Heerhugowaard
Heerhugowaard biedt 26 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Heerhugowaard? De populaire restaurants in deze maand zijn Stroming Eten & Drinken, La Vida en Grand café Restaurant Babylon.
“Lekkerste pizza van Heerhugowaard”
- Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35,
Recente meningen van restaurants in Heerhugowaard
Wonder's Eten en Drinken
Wij hebben hier met een groep gegeten. Het restaurant is strak/stijlvol ingericht en de bediening is erg vlot. Eerste indruk van de bediening was dat ze erg correct waren; de dames werden bijv. als eerste ingeschonken en bediend (detail, maar toch). Bediening was ook vriendelijk, maar werd later wel erg joviaal. "Jij nog een biertje man?" vind ik niet echt...
Goed 2012-02-06 door Big_eater
Grand café Restaurant Babylon
tis gewoon goed alles klopt, vlot personeel goede keuken redelijke prijzen .komzeker snel terug
Goed 2012-02-03 door lekker eten 1968
La Brocca
heerlijk avondje uit geweest met mijn vriendinnen, gezellig naar de nieuwe bowling geweest ( een aanrader)en gezellig en heerlijk gegeten bij La Brocca, jammer dat het wat langer duurde vanwege de gigantische drukte, maar we hebben heerlijk gegeten,totaal niet culinair maar zeker voortreffelijke Italiaanse gerechten. De kaart zou ik wat kleiner maken, deze is véél te groot . De...
Uitstekend 2012-01-29 door anita22
Aangenaam
Het eten is echt onder de maat biefstuk veel te droog, het maand menu was de laatste keer zeer slecht.
Matig 2012-01-27 door jo100
La Brocca
Je zou het haast niet denken, maar het kan toch: een pizzeria waar het niet deugt. We moesten bij binnenkomst lang op de kaart wachten en kregen uiteindelijk twee kaarten voor een gezelschap van zes. Toen de pizza's kwamen gebeurde het vrijwel ondenkbare: de pizza's waren aan de onderkant aangebrand. Gedurende het eten werd ons geen drinken meer aangeboden en...
Matig 2012-01-21 door NTDG