Algemeen (1)
Frans (1)
Hollands (2)
Internationaal (2)
In de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Apeldoorn (125)
Heerde (7)
Heino (8)
Meer...27 niet getoond
Heerde
Heerde biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Heerde? De populaire restaurants in deze maand zijn Eten&Drinken bij De Brug, De Vier Jaargetijden en Brasserie Meet & Eat.
“Lekker eten in Heerde”
- 5. Panda
- 6. De Hoeve van Loo
- 7. Eten&Drinken bij De Brug
- El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag
Recente meningen van restaurants in Heerde
De Hoeve van Loo
Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, echt waar voor je geld. Vriendelijke gastheer met uitstekende kennis van zaken. Echte aanrader.
Uitstekend 2011-12-16 door Christine76
De Hoeve van Loo
Vriendelijke bediening als je vis of vlees wilt eten. Als vegetariër heb je hier eigenlijk niets te zoeken. Een vegetarisch hoofdgerecht staat niet op de kaart. De kok wil wel wat klaarmaken, maar niet vertellen wat en je kan ook niet iets wensen. Toen ik zei dat ik het fijn zou vinden om ook wat te kunnen kiezen reageerde hij...
Slecht 2011-11-12 door Micke
De Vier Jaargetijden
Prima prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke bediening en gewoon heel lekker eten!
Uitstekend 2011-05-10 door Rissie
De Hoeve van Loo
Tijdens een weekendje weg met familie in het nabijgelegen bungalowpark van Landal (Landgoed 't Loo) hebben we met 5 personen bij De Hoeve van Loo in Heerde van een heerlijke high-tea genoten. We werden keurig ontvangen door de gastheer en konden direct plaatsnemen aan de tafel die vol stond met allerlei hartige en zoete lekkernijen, verse jus d'orange en natuurlijk...
Uitstekend 2010-11-29 door JoMa3013
De Hoeve van Loo
Na een wandeling in het Zwolse bos heerlijk gegeten in de Hoeve van Loo. Vriendelijke bediening, uitstekende prijs kwaliteit verhouding en zeer gezellig ingericht, en zeker niet onbelangrijk..een schone zaak. Een aanrader voor een ieder die van lekker eten houdt voor een zeer scherpe prijs. We komen zeker terug.....
Uitstekend 2010-11-09 door frankenwil