Heelsum

Heelsum biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Biologisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Heelsum? De populaire restaurants in deze maand zijn De Kromme Dissel, de Kriekel en Kota Radja.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Heelsum”

Video van een restaurant in en om Heelsum

Restaurant video van Palazzo

Recente meningen van restaurants in Heelsum

de Kriekel

Matige ervaring. Restaurant half leeg, toch bij elke gang erg lang wachten voordat iedereen zijn gerecht kreeg. Natriumarme maaltijd van één der gasten had in elke gang een aantal zoute toevoegingen, bij het hoofdgerecht zo sterk dat het uit gezondheidsoverweging geweigerd moest worden. De aan de overige gasten geserveerde runderlende smaakte alleen naar bouillonblokjes, waardoor het extra opviel dat de...

Matig 2011-07-17 door hans12345678910111213

Kota Radja

Met 6 personen hier prima gegeten. Buitengewoon vriendelijke en hartelijke dames in de bediening, die hun best deden het in een volle zaak iedereen naar de zin te maken. Voor 18 euro p.p. soep, buffet, ijs en koffie toe (en drankjes), waar vind je dat? Aanrader!!

Uitstekend 2011-06-26 door Gerard W

De Kromme Dissel

Wat een geweldige avond hebben wij mogen beleven in De Kromme Dissel. Heerlijke gerechten, stuk voor stuk schilderijtjes op je bord. En dan de bediening: op en top! Echt super attent en professioneel. Wijnarrangement absoluut aan te raden. Jep, echt een 10+

Uitstekend 2011-06-19 door Mariska1982

De Kromme Dissel

Dit is voor ons nog steeds (wij hebben hier 4 keer gegeten) het beste restaurant dat we kennen. Een zeer complete en hoogstaande beleving van een culinaire avond uit.

Uitstekend 2011-06-13 door fijnproevertje73

De Kromme Dissel

uitstekend gegeten, komen hier regelmatig. prima vakbekwame en uiterst vriendelijke bediening. prijs-kwaliteitverhouding prima. restaurant schitterend ingericht met mooie bloemstukken. raden het vrienden en zakanrelaties zeker aan.

Uitstekend 2011-01-27 door janwien