Havelte

Havelte biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Havelte? De populaire restaurants in deze maand zijn De Linthorst, Hoffmanns Vertellingen en 't Huus Wikkinge.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Havelte”

Video van een restaurant in en om Havelte

Restaurant video van Elit

Recente meningen van restaurants in Havelte

't Theehuis Hunebed

wij komen hier vaak koffie en capuccino drinken altijd lekker niks op aan te merken wat een gezeur

Uitstekend 2012-01-09 door Lo1lo

't Theehuis Hunebed

Mooie locatie, prima terras. Alleen de koffie is niet vaak te drinken. Misschien moet meneer Faken eens betere koffiebonen aanschaffen ;-)

Matig 2012-01-08 door adrija

De Linthorst

Sinds een aantal jaren ons vaste adres als we lekker willen eten. Maar een mooie extra zijn de heerlijke wijnen, waar ze bij de Linthorst zelf ook liefhebbers én kenners van zijn. Ons laatste bezoek aan de Linthorst op 30 oktober j.l., een wijnproeverij met niet te veel, maar wel gevarieerde wijnen en daarna een heerlijk wilddiner met daarbij naar...

Uitstekend 2011-11-07 door trixgillissen

De Linthorst

hartelijke ontvangst, perfecte bediening, eten; meer dan voortreffelijk, onder het genot van prima wijn.

Uitstekend 2011-08-27 door virgilius

De Linthorst

Heerlijk gegeten met een vlotte bediening en een fijne binnenkomst. van te voren 2 amuse die echt heerlijk waren daarna had ik de eend en mijn tafel genoot een garnalen combinatie echt top erg lekker. Daarna had ik de asperge met beenham van buiten de kaart om en mijn tafel genoot de varkens medailons met pancetta die echt top gebraden was....

Uitstekend 2011-05-13 door Jan-Gerrit