Aziatisch (1)
Frans (4)
Hollands (1)
Indonesisch (1)
Meer...8 niet getoondIn de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Beemte Broekland (1)
Haarle (3)
Hasselt (ov) (2)
Meer...41 niet getoond
Hattem
Hattem biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hattem? De populaire restaurants in deze maand zijn Chinees wokrestaurant de Wok, Pizzeria Restaurant Elba en Herberg Molecaten.
“De lekkerste eetcafés van Hattem”
- Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,- - Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari
Recente meningen van restaurants in Hattem
't Spookhuijs
Mooie locatie, maar matig fantasieloos eten Kip werd rauw opgediend Blijkbaar vond men dit niet zo'n probleem Na aandringen opgelost, maar zonder excuses of compensatie. Gaan hier nooit meer naar toe.
Slecht 2012-01-20 door jorisplooi
Pizzeria Restaurant Elba
Onnederlands lekkere italiaan. Heerlijke gebakken aubergine en een ovenschotel lam. Pizza ook heel bijzonder. Zeer vriendelijke bediening Prijs heel schappelijk. Ga niet voor een snelle hap, maar geniet
Uitstekend 2012-01-05 door Schollevaer
Herberg Molecaten
Gisteren een kerstbuffet gehad met de familie, we vonden de kwaliteit van de warme gerechten zeer matig, alle gerechten waren bereid met dikke sauzen met vage groenten erin, patat was aangebrand, salades waren overigens wel lekker, allemaal wachten in een te kleine ruimte met je bordje in de hand.Al met al vonden we de prijs/kwaliteit zeer matig.
Matig 2011-12-26 door familiehorst
Herberg Molecaten
Gistermiddag brachten wij een bezoek aan deze Herberg die er van buiten mooi uitzag. De ligging in het bos ook hartstikke mooi. Binnen was één tafel bezet maar desondanks werden wij verwezen naar een half open tent buiten om daar wat te drinken. Na onze vraag of wij niet binnen mochten zitten, werd gezegd dat al deze tafels gereserveerd waren......
Slecht 2011-10-31 door Mikkelsmikkel
Pizzeria Restaurant Elba
Heerlijk gegeten. Een kleine verrassing in een klein dorp maar groot qua smaak en vriendelijkheid. Het omrijden waard.
Uitstekend 2011-10-28 door Proever83732