Harskamp

Harskamp biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Chinees-Indisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Harskamp? De populaire restaurants in deze maand zijn Grillroom Pizzeria Barrera, Café Restaurant Burgwal en Bram's Corner.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Harskamp”

Video van een restaurant in en om Harskamp

Restaurant video van Gevoel

Recente meningen van restaurants in Harskamp

Golden Dynasty

Petra en Jan Reeds driemaal in dit restaurant gegeten tijdens ons korte verblijf op de Veluwe. Vlotte, vriendelijke en zeer attente bediening van aardige Chinezen die accentloos Nederlands spreken, alles is heel schoon en netjes, mooie rangschikking van het interieur. Prijs-kwaliteit verhouding prima en werkelijk heerlijke gerechten waarbij kraakverse produkten worden gebruikt en dat proef je. Een omweg waard wanneer je...

Uitstekend 2012-01-11 door Pommy

Bram's Corner

Waar eet je nog een hoofdschotel voor Euro 7,95??? HIER DUS!!! Goed en lekker gegegeten voor een zeer schappelijke prijs en een uitstekende bediening!

Uitstekend 2011-05-18 door Hans12345

Golden Dynasty

Wij eten regelmatig in dit restaurant. Wij vinden dit een van de beste Chinese restaurants in de regio. Als voorgerecht is vooral de tomatensoep erg lekker. Er wordt veel aaandacht besteed aan het eten. De groenten zijn lekker knapperig. Houdt je van Chinees eten, ga dan naar Harskamp

Uitstekend 2010-09-13 door Henk en Tina

Grillroom Pizzeria Barrera

Heb er een lekker broodje shoarma gegeten. Hier en daar een hard stukje maar over het algemeen was het prima!

Goed 2010-06-22 door dreamgirln

Café Restaurant Burgwal

Goed eten voor weinig. De schweinhaxe is een aanrader. De biefstuk is lekker mals. Je krijgt een ruime hoeveelheid groenten en gebakken aardappeltjes. Het enige dat storend kan zijn is de aanwezigheid van dorpsjongeren die aan de bar zitten te drinken en met hun taalgebruik geen rekening houden met etende gasten. Helaas zegt de barman er niet veel van....

Goed 2010-02-10 door dreamgirln