Belgisch (1)
Goingarijp (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Harlingen - Italiaans
Sorteren op:
Harlingen
Harlingen biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Harlingen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Tjotter, Nooitgedagt en Restaurant Eetcafé de Twee Broertjes.
“De lekkerste Thaise restaurants van Harlingen”
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Harlingen
De Tjotter
Fijn visrestaurant, lekkere verse producten met riant op elkaar afgestemde Bourgondische/Belgische smaken. De eigenaar is een zeer enthousiaste en vakkundige man. De overige bediening komt timide over. Dat mag wel wat meer spartelen. De huiswijn is van kwaliteit!
Goed 2012-05-08 door DHemken
Nooitgedagt
Als het even kan ga ik het liefst een uurtje eerder van huis weg voor de reis naar Vlieland om wat te kunnen eten of drinken bij één van de leukste tentjes die ik ken. Altijd leuke bediening, amicale omgeving en heerlijk eten. Linzensoep met botervis, couscoussalade met lam en vroeger roerei met paling. Yummi... Dus zonder stress de boot...
Uitstekend 2012-04-25 door david9
Restaurant Eetcafé de Twee Broertjes
Op bezoek in Harlingen gegeten in dit restaurant. Het restaurant serveerde 2 diners voor de prijs van 1. Een actie die loopt van december tot mei, dus je moet er nu nog snel bij zijn. Het eten was prima in orde en de bediening zeer vriendelijk. Op weg naar Vlieland of Terschelling de moeite waard om te bezoeken. Klein minpuntje...
Uitstekend 2012-04-17 door dick1947
Restaurant Eetcafé de Twee Broertjes
Voorop gesteld, we hebben hier lekker gegeten. Ik had een prima voorgerecht, de dagsoep van gele paprika met Afrikaanse kruiden, heerlijk. Ook het hoofdgerecht was dik in orde, smaak en temperatuur gewoon goed. Ook mijn tafelgenoot had een smakelijk hoofdgerecht en er waren meer dan voldoende bijgerechten. Dus wat betreft het eten kan je hier best terecht. Maar dit restaurant...
Redelijk 2012-04-17 door MCWA
De Tjotter
Prima restaurant, jammer dat het zo stil was op de donderdag voor pasen. Eten is kwalitatief goed, enthourage voldoende, personeel wat onwennig, maar de kok maakt heel veel goed! Wil je echt verse vis van een goede kwaliteit dan is dit zeker een must!
Goed 2012-04-10 door johan-david