Dit zeggen de gasten over restaurants in Haren

Sher E Bangla

De vegetarische rijsttafel voor 2 personen was een streling voor de tong. Vriendelijke attente bediening en een kok die de tijd voor je neemt (geef maar aan hoe pittig of juist niet je het wilt hebben). Daarbij waren de toiletten schoon en de bladeren van de (echte) planten glansden. We hebben genoten!

Uitstekend 2012-05-26 door smedaa

Villa Sasso

Iemand die regelmatig in alle soorten restaurants eet kan Villa Sasso niet meer als redelijk noemen, dat is ook van toepassing op de bediening. De locatie is geweldig.

Redelijk 2012-05-23 door Metznzessen

De Paalkoepel

Heerlijke asperges met zalm gegeten gisteren! zalm heerlijk zacht en rose en de asperges gelukkig niet te gaar, maar ook zeker niet te hard. kogelbiefstuk heerlijk mals met shii-take jus en aardappeltjes in de schil. mooi uitzicht en vriendelijke bediening. een echte aanrader!

Uitstekend 2012-05-07 door Wilmama

De Paalkoepel

De ligging is geweldig met een prachtig uitzicht over het meer, waar je heerlijk op het terras kunt zitten. Zeker een aanrader. Maar het eten viel tegen. De asperges waren niet gaar. Zij waren knapperig!! Dit zou aan de kok worden doorgegeven. De medium biestuk was nagenoeg doorbakken. Het wildstoofpotje smaakte prima, maar de aardappeltjes in schil was de kok er vergeten bij te...

Matig 2012-05-03 door hematika

Villa Sasso

Locatie kan bijna niet beter, prachtig gelegen aan het meer met een schitterend terras. Helaas kunnen de bediening en het eten maar nauwelijks een voldoende krijgen.

Redelijk 2012-03-30 door Joop_LB

Paviljoen Kaap Hoorn

laatste keer dat we geweest zijn goed gegeten. bediening welliswaar net niet scherp genoeg en de gerechten zijn ook wel een beetje what you see is what you get, maar in de zomer aan het water is het lekker genieten.

Goed 2012-03-22 door alexus

Brasserie Hart van Haren

Geweldig gegeten.Leuk restaurant, goede bediening en perfect eten. Niet zulke hele grote porties maar het mandje stokbrood erbij was afdoende. De entrecote was heerlijk.

Uitstekend 2012-03-11 door rontam

De Paalkoepel

Genoten van het eten, een aanrader voor wie in de buurt van Groningen eens betaalbaar uit eten wil. De huisgerookte ossenhaas voor de carpaccio nog niet eerder zo lekker geproefd, maar dat geldt ook voor de rest van het diner. Jammer dat het op deze zaterdag niet erg druk was.

Uitstekend 2012-03-06 door Martinsc

Sher E Bangla

We hadden wat te vieren mijn man en ik en dat is goed gelukt in Sher E Bangla. We hebben genoten van de rijke Indiase smaken. De bediening was prima: een serveerster in een mooie sari. Het restaurant ziet er netjes uit, maar de sfeer mag wel iets meer Indiaas.

Uitstekend 2012-02-26 door WenJ

Paviljoen Kaap Hoorn

Met 10 vrienden gegeten in Kaap Hoorn, vlot en vriendelijk bediend, ondanks dat er een drukke receptie was, geen enkele klacht over de kwaliteit van het eten, borden waren mooi opgemaakt, geen enkel probleem om dit restaurant aan te bevelen.

Goed 2012-02-23 door Vlint46

Sa Capanna

Leuke tent. Met z'n zevenen gegeten. Voor de kinderen halveren ze de porties pasta en de pizza's. Goede snelle bediening. Kom hier zeker nog een keer terug!

Goed 2012-02-21 door Proever43196

Paviljoen Kaap Hoorn

hier lekker geluncht niks speciaals maar wel goed mooie tent was mijn eerste keer hier super uitzicht echt een aanrader bediening is niet helemaal top maar goed maar het zijn studenten met een bijbaantje dan kun je zo iets verwachten

Goed 2012-02-21 door daanvandoorn

Eetcafé Uniek

Heerlijke verrassende combinaties. De producten waren ook van een zeer goede kwaliteit en erg vers. Het eten was verder erg puur, dus weinig zout en niet te veel poespas. De porties waren ook zeker niet voor een kleine eter.

Uitstekend 2012-02-13 door petravang

Sher E Bangla

Ruim, rustig. stijlvol ingericht en gezellig restaurant. Eten heerlijk, en ziet er ook mooi uit. Papadums verschijnen 'vanzelf', en met heerlijke sausjes. Zeer vriendelijke bediening met gevoel voor humor. Je moet even zoeken naar de ingang (lijkt een beetje op een woonflat-ingang, aan de Rijksstraatwegkant) maar dat is alleszins de moeite waard!

Uitstekend 2012-01-05 door Cees_

Eetcafé Uniek

Op kerstavond heerlijk gegeten. Zeer snelle en goede bediening. Mooie variatie aan gerechten.

Uitstekend 2011-12-26 door arjen1234

Eetcafé Uniek

Laatst heerlijk gegeten hier met een heel gezelschap. We hebben genoten van alle gerechten die voorbij kwamen. We hadden een proeverij wat een echte aanrader is als je met een groot gezelschap gaat eten. Alle gerechten werden geïntroduceerd door het vlotte en leuke personeel. Heerlijke wijntjes, leuke en gezellige sfeer. Wij komen hier zeker weer eens eten.

Uitstekend 2011-12-22 door Lekkere eter uit de omgeving

Het Voorhuis

het eten is met veel zorg bereid in een open keuken zeer gastvrij je bent er echt een gast die zeer welkom is en informeel een eerlijk en open instelling als je wensen hebt voldoen ze er graag aan omdat elke gast blij de deur uitgaat en dat ga je !!!! ook de inrichting van het restaurant is alsof je...

Uitstekend 2011-12-14 door mama0452

Eetcafé Uniek

We hebben hier echt al een paar heerlijk heerlijk gegeten! (Spare ribs zijn echt een aanrader) Eetcafe Uniek doet zn naam eer aan. Uniek in Haren. Leuke tent, gezellige sfeer en leuk (vlot) personeel. Het menu verandert heel vaak zodat je altijd iets anders lekker kunt eten! Eetse!

Uitstekend 2011-12-09 door Proever70799

Sher E Bangla

Wij kwamen hier per ongeluk terecht want we zouden naar de 'beste' chinees gaan in Haren. Kwamen al vroeg (16:50) binnen op een zondag maar dat was geen enkel probleem, werden direkt naar de mooiste tafel in het restaurant verwezen en verwend met een drankje en papadums. Toen ze hoorden dat we 200km gereden hadden om hier te eten ging...

Uitstekend 2011-12-05 door PenW

Paviljoen Kaap Hoorn

Ervaring op het gebied van de sfeer/service is erg slecht. En is op meerdere malen bezoek gebaseerd. Vloer is plakkerig en vies. Interieur vertoont slijtage en is vies. Muren, lampen, tafels en de wc's idem dito. Eten is gemiddeld, te lang gebakken of gefrituurd en gezien de prijzen mag dit zeker beter. Voldoet absoluut niet aan de ambiance omschrijving als hierboven tenzij uw...

Slecht 2011-11-06 door MAA

Haren

Haren biedt 17 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Europees en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Haren? De populaire restaurants in deze maand zijn Paviljoen Kaap Hoorn, Eetcafé Uniek en Villa Sasso.

Video van een restaurant in en om Haren

Restaurant video van Kushi-Tei