Bbq, Grill (1)
Haren (17)
Hoogezand (13)
Meer...41 niet getoond
Haren
Haren biedt 17 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Europees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Haren? De populaire restaurants in deze maand zijn Paviljoen Kaap Hoorn, Eetcafé Uniek en Mediterrano.
“Beste bediening van Haren”
- 1. Mediterrano
- 8. Villa Sasso
- 9. Brasserie Hart van Haren
- 10. Paviljoen Kaap Hoorn
- Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen
Recente meningen van restaurants in Haren
De Twee Provincien
Onmenselijk personeel. Vanmiddag geschaatst bij het Paterswoldsemeer. Vooraf aan het schaatsen zakten er echter, midden op het meer, twee vrouwen op leeftijd door het ijs. Schrikken natuurlijk! De vrouwen werden geholpen en ik ben naar binnen gerend om de persoon die daar op dat moment dienst deed (de eigenaar?) van de Twee Provinciën te vragen om een kop warme thee...
Slecht 2012-02-03 door mas
Sher E Bangla
Ruim, rustig. stijlvol ingericht en gezellig restaurant. Eten heerlijk, en ziet er ook mooi uit. Papadums verschijnen 'vanzelf', en met heerlijke sausjes. Zeer vriendelijke bediening met gevoel voor humor. Je moet even zoeken naar de ingang (lijkt een beetje op een woonflat-ingang, aan de Rijksstraatwegkant) maar dat is alleszins de moeite waard!
Uitstekend 2012-01-05 door Cees_
Eetcafé Uniek
Op kerstavond heerlijk gegeten. Zeer snelle en goede bediening. Mooie variatie aan gerechten.
Uitstekend 2011-12-26 door arjen1234
Eetcafé Uniek
Laatst heerlijk gegeten hier met een heel gezelschap. We hebben genoten van alle gerechten die voorbij kwamen. We hadden een proeverij wat een echte aanrader is als je met een groot gezelschap gaat eten. Alle gerechten werden geïntroduceerd door het vlotte en leuke personeel. Heerlijke wijntjes, leuke en gezellige sfeer. Wij komen hier zeker weer eens eten.
Uitstekend 2011-12-22 door Lekkere eter uit de omgeving
Het Voorhuis
het eten is met veel zorg bereid in een open keuken zeer gastvrij je bent er echt een gast die zeer welkom is en informeel een eerlijk en open instelling als je wensen hebt voldoen ze er graag aan omdat elke gast blij de deur uitgaat en dat ga je !!!! ook de inrichting van het restaurant is alsof je...
Uitstekend 2011-12-14 door mama0452