Chinees-Indisch (1)
Arkel (1)
Asperen (2)
Barendrecht (21)
Bergambacht (2)
Capelle aan den IJssel (35)
Den Hout (2)
Goudriaan (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Hardinxveld-Giessendam - Fusion
Sorteren op:
Hardinxveld-Giessendam
Hardinxveld-Giessendam biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Eetcafé en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hardinxveld-Giessendam? De populaire restaurants in deze maand zijn het Gevoel, Kampanje en Apollo.
“Beste bediening van Hardinxveld-Giessendam”
- 1. het Gevoel
- 2. Kampanje
- 3. Apollo
- 4. De Koperen Snor
- 5. Eetcafé De Kleine Beurs
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Hardinxveld-Giessendam
Eetcafé De Kleine Beurs
Ik heb het altijd goed naar mijn zin. Het eten en de service zijn geweldig! Soms te luidruchtig, maar daar moet je doorheen prikken. Ook erg leuk aangekleed door het verleden van Hardinxveld naar voren te halen!
Goed 2012-04-15 door Anamoontje
Kampanje
Wij hebben al een aantal keren gegeten in de bistro. Het eten is zeer goed en het personeel zeer vriendelijk! En wij vinden het goed betaalbaar. Misschien meer varriatie op het schoolbord/ menu.
Goed 2012-04-15 door Anamoontje
Kampanje
Zaterdag j.l. hebben wij van een familiediner genoten in het stijlvolle en gezellige restaurant Kampanje waarbij wij werden getrakteerd op fijne met smaak bereide voorgerechten en diverse specialiteiten als hoofdgerecht zoals overheerlijke verse zeetong a la Picasso en tournados met bospaddestoelen die botermals geserveerd werd met verse groenten. De uitgebreide nagerechten en de geserveerde wijnen waren eveneens TOP. De bediening...
Uitstekend 2011-11-07 door kaketoe
Kampanje
Maakt niet waar wat je ervan verwacht. Bediening is vriendelijk, maar ons is bijvoorbeeld niet gevraagd hoe we het eten vonden, niet tijdens en ook niet na het eten. En dat was juist niet zo goed. Als je buiten de kaart om wenst te eten (allergie, vegetarisch of dieet) is wat je op je bord krijgt inspiratieloos en betaal je...
Matig 2011-11-03 door Gonzo
het Gevoel
Prima, er werd zelfs met het eten rekining gehouden met een aanstaande moeder. Schoon en netjes. Niet volgepropt om zoveel moglijk klanten te ontvangen. Wel tijdig bespreken, want deze zaak is terecht zeer in trek.
Uitstekend 2011-10-09 door Wimpie