Restaurants in Hardenberg

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.4
€34,50

De Rheezerbelten

Frans
Grote Beltenweg 1
8.2
€49,75
reserveer
Gratis en direct bevestigd!

De Bokkepruik

wokinn

Aziatisch
stelling 3

Hardenberg

Hardenberg biedt 14 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Chinees-Indisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hardenberg? De populaire restaurants in deze maand zijn De Bokkepruik, De Rheezerbelten en Den Herdenbergher.

Video van een restaurant in en om Hardenberg

Restaurant video van Beleving

Recente meningen van restaurants in Hardenberg

Eethuys de 4 seizoenen

Jammer van de vorige recensie Ben het er totaal niet mee eens. Heb er vandaag kunnen genieten van een heerlijke lunch Lekker knapperig stokbrood met sappige champignons en lekker vlees. Mooi opgemaakt bord met een lekkere verse salade erbij. Personeel ontvangt klanten prima en vriendelijk. Naar mijn mening kun je hier uitstekend terecht. Een aanrader!

Uitstekend 2012-03-07 door mars87

Griekes Restaurant Athene

Weinig Griekse sfeer, Hollandse (uitstekende) bediening. Weinig tot geen groente, alleen wat sla. Vooral vleesschotels met veel vlees.

Redelijk 2012-02-27 door smitbren

Heemse

Mooi decor, de boomstammen zorgen voor een mooie ambiance, een orginele menukaart, lekker eten, mooie opmaak van de gerechten en tenslotte aardige bediening. Zeker de boomstammen en de originele menukaart zorgen er voor dat het avondje uit zeker blijft hangen. Een aanrader!

Uitstekend 2012-02-06 door Gerritsen001

Heemse

Lokatie is prima, ziet er ook heel leuk uit, goed concept, prima en beleefd personeel. Maar het eten, is ronduit verschrikkelijk. Wij hadden werkelijk niets wat smaakte, droog vlees, stinkend vlees, kurkdroge gepofte aardappels die keihard waren, frietjes die nergens naar smaakten. Ik weet dat een plattelands toko niet de meest geavanceerde keuken heeft maar dit eten wat zo erg,...

Slecht 2011-12-26 door Proever83108

De Bokkepruik

In dit moderne doch warme restaurant bediend door een correcte en vriendelijke zwarte brigade genoten we van een uitstekend 4-gangen menu:na amuses, tonijntartaar en sprotjes,provencaalse grietfilet ,wilde eend met kweepeer en-siroop en toe o.a. vijgen,mascarpone en wafeltjes.Dit bijgeleid door een prima uitgebalanceerd wijnarrangement. Na koffie met allerlei lekkers,de goede prijs/kwaliteit verhouding restte slechts "we komen terug,,.

Uitstekend 2011-10-22 door aadanke