Chinees (1)
Middelbeers (1)
Oirschot (21)
Meer...10 niet getoond
Hapert
Hapert biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Internationaal en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hapert? De populaire restaurants in deze maand zijn Poort Van Brabant, Café 't Pleintje en Bamboo-Inn.
“De beste Japanners van Hapert”
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50
Recente meningen van restaurants in Hapert
Poort Van Brabant
Gisteravond lekker gegeten bij Poort van Brabant! De bediening was erg vriendelijk en gastvrij. Als voorgerecht kregen we een lekker vers afgebakken stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter! Daarbij een lekkere carpaccio en perfect gebakken gamba's in een looksaus! Als hoofdgerecht pasta met gamba's en een heerlijke malse biefstuk met een lekkere romige pepersaus. We hebben heerlijk gegeten en gaan hier zeker nog eens...
Goed 2011-10-10 door Verstappen77
La Solitaria
Leuk Italiaans restaurantje. Voor de doorsnee Italiaanse gerechten een prima tent. Vriendelijke bediening. Heerlijke pizza's.
Goed 2010-10-31 door nomis
Bamboo-Inn
Heerlijk, eindelijk eens iets naders dan Babi Pangang en Foe yong hai. Mooie traditionele gerechten uit verschillende regio's van China. Vriendelijk, gastvrij, hartelijk. Goede uitleg over de gerechten. Veel Chinese karakteristieke elementen, zowel buiten als binnen. Aanrader, als je in de regio bent. Zeker deze Chinees kiezen boven anderen. Ik heb er namelijk meerdere geprobeerd.
Uitstekend 2010-10-31 door nomis
La Solitaria
Werkelijk heerlijk eten! Nog nooit zo lekker Italiaans eten gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en het duurde niet lang voordat je eten op je bord had. Zeker een tip om dit restaurantje is te bezoeken, ik kom zeker regelmatig terug! 't Zag er erg gezellig uit en even voelde 't net zoals Italie! Heerlijk en fantastisch! Die pizza's; magnefique!
Uitstekend 2010-04-25 door GigiGagola
La Solitaria
Als je dan een italiaan in je keuken hebt staan verwacht je dan toch zeker iets culinairs! zeker als je ergens in de middle of nowhere zit (hapert) maar t viel tegen helaas.Bij binnenkomst werden we niet ontvangen,moest naar de bar lopen om te vragen of er een plekje was.Het zaakje zelf oogt zeer gezellig en warm een beetje huiskamergevoel.Vooraf...
Redelijk 2009-11-09 door tacticz