Haarle

Haarle biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn IJssalon, Chinees-Indisch en Koffiebar.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Haarle? De populaire restaurants in deze maand zijn De Haarlerberg, De Drietip en Ni Hao.

refresh Top 10

“Beste bediening van Haarle”

1. 1. De Drietip
  2. 2. Ni Hao
  3. 3. De Haarlerberg

Video van een restaurant in en om Haarle

Restaurant video van Woo-Ping

Recente meningen van restaurants in Haarle

De Haarlerberg

Een heerlijke lunch gehad, prima lokatie, goede en zeer vriendelijke bediening. Ook de rest ziet er zeer verzorgd uit, nogmaals prima allemaal.

Uitstekend 2011-11-10 door Hape

De Haarlerberg

Mijn moeder eet slecht, maar als ze bij de Haarlerberg eet, eet ze veel. Dat is voor ons de reden om hier minimaal eens per maand te gaan eten. Het eten is goed klaargemaakt en de kleine schaaltjes met bijgerechten zijn leuk, alleen is het "maandmenu" nu al een "halfjaarmenu" en dat is jammer.

Redelijk 2011-09-04 door Anna-Suzanna

De Haarlerberg

Hier voor de lunch in op het overdekte deel van het terras gezeten. Van de kleine lunchkaart een simpele club sandwich besteld. Dit bleek geen simpele sandwich te zijn maar een heerlijk, goed vullend en mooi gegarneerde sandwich. Verrassende garnituur. Lokatie is lekker rustig, onze kleine man kon ongestoord rondkruipen. Een kinderstoel was ook geen probleem. Voor de lunch was...

Goed 2011-06-22 door De Kou

De Haarlerberg

Hier wordt de klasieke Nederlandse restaurant-keuken in ere gehouden. Royale porties en uitgebreid garnituur. Inrichting en bediening zijn in orde. Als je deze dingen op waarde weet te schatten is dit een uitstedend adres. Houd je van exotische gerechten of liflafjes, dan moet je niet als eerste aan dit bedrijf denken

Goed 2009-08-29 door bdrukker

De Haarlerberg

Mijn moeder (76) is bij restaurant de Haarlerberg gevallen over een opstapje van plm 2cm. Ondanks de flinke val (ze heeft ervan moeten overgeven en heeft er een beurse plek op haar hoofd en een hele blauwe kin aan overgehouden) werd het incident afgedaan met "er is toch kleurverschil te zien bij het opstapje!”. Mijn moeder heeft er verder geen...

Slecht 2008-09-27 door Proever81557