Biologisch (1)
Hollands (3)
Internationaal (3)
Italiaans (1)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (3)
Meer...2 niet getoondIn de buurt:
Kerkrade (36)
Klimmen (3)
Landgraaf (25)
Meer...32 niet getoond.Gulpen
Gulpen biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Gulpen? De populaire restaurants in deze maand zijn L'Atelier, Grand Café Neubourg en Herberg de Zwarte Ruiter.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Gulpen
Grand Café Neubourg
Vorige week gegeten bij dit cafe dat prominent een sticker van Iens op de deur heeft. Dat schepte vooraf vertrouwen. Die sticker kan niet te danken zijn aan de kwaliteit van het eten. Dat ontsteeg het niveau van een middelmatig eetcafe niet. Afbakstokbrood met een plastic kuipje roomboter... Kan echt niet meer! Bediening was gelukkig wel aardig en vlot.
Matig 2012-05-22 door Veenenkaat
Entre Nous (Hotel Gulpen)
De bediening doet zijn best, maar de keuken laat steken vallen. Meerdere tafels zaten te lang op hun vollgende gang te wachten. Eten was oke, maar niet spannend. De witte wijn was te koud. De kaart is goed, voldoende keus. Volgende keer beter?????
Redelijk 2012-05-08 door Lucienne
De Pannekoekenmolen
Wij zijn regelmatige bezoekers van de prachtige provincie Limburg. We komen hier al zo'n 16 jaar. Zo ook in de Pannekoekenmolen in Gulpen, . Met stijgende verbazing heb ik de afbrekende kritiek van enkele gasten gelezen. Onze ervaring van al die jaren is zeer positief: vriendelijke bediening, heerlijke pannenkoeken, meer dan ruime keus en wij zijn echte Bourgondiërs, dus weten...
Uitstekend 2012-05-07 door riek1
Gasthof Euverem
Sinds een dik jaar zit er een nieuwe eigenaar in dit restaurant en dat is te merken. De oubollige sfeer wordt langzaam gemoderniseerd zonder de kenmerken van de streek aan te tasten. Met een knipook wordt verwezen naar een voormalig station dat bij nummer 22 is geweest. De menukaart is redelijk standaard maar er wordt smakelijk gekookt en de bediening...
Goed 2012-04-17 door jwilmes
Herberg de Zwarte Ruiter
Een echte aanrader als je in Gulpen bent. vriendelijke bediening, leuke sfeer en het diner is er altijd heerlijk. We brengen de Herberg regelmatig een bezoekje. Ook leuk om gewoon eens een terrasje te pakken of te lunchen want hun lunchkaart is ook zeker niet verkeerd!
Uitstekend 2012-04-13 door Jenny85