Grubbenvorst

Grubbenvorst biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, IJssalon en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Grubbenvorst? De populaire restaurants in deze maand zijn In de Witte Dame, De Oosterse Zwaan en Marina.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafĂ©s van Grubbenvorst”

Video van een restaurant in en om Grubbenvorst

Restaurant video van Hasekura

Recente meningen van restaurants in Grubbenvorst

In de Witte Dame

Na een mooie wandeling verheugde mijn partner zich op een lekkere lunch met de lokale speicaliteit, asperge. Immers Grubbenvorst zou HET aspergedorp van Limburg zijn. We kwamen bedrogen uit. Op de kaart koos mijn partner aspergelunch (kop soep, ciabatta met asperge en ham). Ik koos voor een broodje pittig gehakt met kaas. Het laatste zag eruit alsof het al een...

Slecht 2012-05-17 door wilma1106

De Oosterse Zwaan

Interieur is 'lijkt overgenomen' van een vorige eigenaar, een beetje oubollige brasserie. Het eten is echter uitstekend en een stuk origineler dan de standaard Chinees. Aanbevolen.

Uitstekend 2011-09-12 door J_Binnendijk

In de Witte Dame

Gister goed gegeten op het zeer comfortabele terras van deze Brasserie. Vriendelijke bediening en prima seizoenskaart. Als ik weer eens in de buurt ben schuif ik graag weer aan.

Goed 2010-05-25 door ZwartJan

Clevers

Wij hebben familie in Limburg en als wij dan 200 kilometer gereden hebben, rijden we graag even om voor een ijsje bij Clevers! Jammer dat de opening seizoensgebonden is. Want in de winter een ijsje eten met misschien een warme chocomel erbij zou er ook wel ingaan. Het ijs is vers en dat proef je, hier nog nooit vervelende ijskristallen...

Uitstekend 2009-11-30 door angi666

De Oosterse Zwaan

Uitstekend chinees restaurant. De Peking eend met pittige saus was fantastisch met een zeer krokant gebakken huid en heerlijk sappig maar absoluut niet vet. Goede bediening. Let op: De WC's in het restaurant zijn absoluut NIET rolstoeltoegankelijk !

Uitstekend 2007-09-10 door Proever62652