Chinees (1)
Buitenpost (4)
Bunne (1)
Burgum (7)
Damwoude (1)
Dokkumer Nieuwe Zijlen (1)
Drachten (30)
Grijpskerk (1)
Groningen (289)
Meer...41 niet getoond
Grootegast
Grootegast biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Mediterraan, Internationaal en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Grootegast? De populaire restaurants in deze maand zijn Samiramis, Empress
“Lekkerste pizza van Grootegast”
- Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Grootegast
Samiramis
Ontzettend leuk, goed en verrassend vriendelijk en kundig personeel. Meerdere malen gegeten en ik kom er graag terug! Samir Amis menu met diverse proeverijen is een aanrader en garantie voor een uitstekende avond.
Goed 2011-05-27 door arvidbuit
Samiramis
leuke ervaring gehad hier een keer te eten, personeel was erg goed en t eten was ook erg lekker.. leuke avond gehad om nog eens terug te komen
Goed 2010-02-10 door Roel Posthouwer
Samiramis
Open keuken met sympathiek kookgilde. Bediening vriendelijk, zorgde gelijk voor emmertje met ijswater voor de wijn, want geen passende wijnkoeler aanwezig. Jammer dat ze de wijn niet uitschenken en laten voorproeven. Erg lekkere parfaits op de dessertkaart. Eend was matig, want bijna doorbakken.
Goed 2009-11-02 door Smullie
Samiramis
Samir heeft na de brand opnieuw Grootegast en omgeving een prima restaurant gegeven. Met goed zicht op de open keuken aten we nu gevarieerder dan vroeger, toen het accent sterk op stoofschotels lag. De bediening door een jongeman was zeer verzorgd. Leuk restaurant om af en toe eens te komen!
Goed 2009-09-11 door edmack
Samiramis
Een goede eetervaring gehad!
Goed 2006-10-11 door Proever52264