Wijken:

Engelbert (1)

Garnwerd (3)

Meer...41 niet getoond.

Restaurants in Groningen - Juicebar

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.7

€5,-

Fresh Today

Folkingestraat 49

Groningen

Groningen biedt 278 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Groningen? De populaire restaurants in deze maand zijn Louis XV, Houdt van Eten en Restaurant Eetwaar.

Video van een restaurant in en om Groningen

Restaurant video van Bij Buurman

Recente meningen van restaurants in Groningen

Wagamama

Heerlijk eten en snelle bediening, en dan ook nog voor weinig geld, al met al een prima restaurant wat je zeker eens moet proberen!

Uitstekend 2012-05-26 door Eliez

Le Provence

Diverse belegde pistolets, croissants, italiaanse bol e.d. Geen opsmuk. Broodje met ruim beleg en een beetje rauwkost ernaast. Lekkere koffie. Prijs/kwaliteit prima. Schoon toilet. Gastvrij begin van een bezoek aan de stad Groningen: na het afrekenen werd nog een tweede kopje koffie van het huis aangeboden.

Het Opstapje

Snelle bediening. Broodje Texel besteld "om mee te nemen" Verse ingredienten, echte Texelse ham en door de combinatie een heerlijke smaakbom. Vriendelijk personeel. Gezellige inrichting. Minpunt: Toiletten ronduit smerig.

Javaans Eetcafé

Vriendelijk en gastvrije bediening. Ongedwongen sfeer van een eetcafé. Jaren '60 en'70 muziek en gezellige inrichting. Eten was heerlijk, elk gerecht behield zijn eigen smaak. Niet té pikant, precies goed. Van het huis een luchtige, niet vette kroepoek met eigengemaakte pittige saus. Smaakopwekkend. Wij bestelden satehschotel en daging schotel. Heerlijk. Hoeveelheid is prima en met zorg gemaakt. Hetzelfde concept zit ook in Eindhoven, die gaan...

Stadscafé Restaurant 't Feithhuis

Wij hadden een assorti van producten uit de omgeving. Erg lekker! De bediening was erg vriendelijk, alleen werden we soms voorbij gelopen (er zaten enkele zeer drukke en aanwezige groepen die aandacht naar zich toetrokken). Het eten was gewoon om te smullen en het decor vind ik heel mooi. Genoeg privacy en het restaurant straalt een bepaalde luxe uit met...

Uitstekend 2012-05-23 door nljw