Bbq, Grill (1)
Internationaal (1)
Israelisch (1)
Italiaans (1)
Mediterraan (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Ewijk (3)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Groesbeek - Europees
Sorteren op:
Groesbeek
Groesbeek biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Chinees-Indisch en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Groesbeek? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant De Wolfsberg, Dikkemik Grill & Eetbar en Heeren van Groesbeek.
“Lekkerste pizza van Groesbeek”
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Groesbeek
Heeren van Groesbeek
Het eten was weinig en slecht. Biefstuk bestelde we medium maar was volledig Weldone! De groente die erbij zat was ronduit ranzig en ik denk als ik het op gegeten had dat ik zeker buikpijn had gekregen. De Tapas waren ook niet best Sparerib zwart geblakert. De rest was weinig en smaakte alleen naar knoflook of olie! Bediening was opzich vriendelijk maar toen we een...
Slecht 2012-05-05 door gerklaver
Heeren van Groesbeek
Een enorme teleurstelling. Het eten bestaat uit kleine porties, de kwaliteit van de bijgerechten valt tegen, zeker voor de prijs die gerekend wordt. Over prijs gesproken: bestel geen verrassingsmenu! Het verrassingsmenu bestaat uit een paar losse gangen tegen meerprijs! ("Verrassing!?"). Ondanks vriendelijke bediening, komt het eten komt incompleet door. Het plaatje wordt gecompleteerd door de eigenaar, die elke vorm van...
Slecht 2012-04-22 door Deam
Heeren van Groesbeek
slechtse tapaszaak van europa, niet krijgen wat je besteld hebt, erg weinig eten voor de betaalde prijs. onvriendelijk personeel. geldbeluste eigenaar wij komen nooit meer terug
Slecht 2012-04-22 door wraakschaak2012
Dikkemik Grill & Eetbar
Heerlijk gegeten voor een prima prijs! Vriendelijke, snelle bediening. Kleurrijk, modern, verzorgd interieur. Na aanschuiven aan tafel meteen een stukje brood met kruidenboter op tafel, top! We waren met 3 personen en hebben het volgende besteld: Saté van varkenshaas met satésaus, Ossenhaas Dikkemik (ossenhaasmedaillon met gamba's) en Zeewolffilet met kreeftensaus. Daarnaast kregen we gebakken aardappels en salade op tafel. Stuk voor...
Uitstekend 2012-04-10 door wverkerk
Restaurant De Wolfsberg
Prachtige locatie, menu gevarieerd, goed verzorgd en lekker klaargemaakt, ook voor vegetariërs verrassend lekker. Zeer goede bediening.
Goed 2012-03-06 door Hans_K_te_A