“Lekker eten in Grave”
- 10. Eethuuske de Foeks
“Beste bediening van Grave”
- 10. Eethuuske de Foeks
“Nieuwste aanwinsten in Grave”
- 1. Eethuuske de Foeks
- 3. De Poort Van Cleve
- 4. D'n Eetkaemer
- 5. Mai-Li
- 7. De Maaspoort
- 8. Colori
- 9. Poort van Cleve
- 10. Il Castello
“Mooiste plekjes van Grave”
- 10. Eethuuske de Foeks
“Recentelijk beoordeeld in Grave”
- 1. Colori
- 2. Eethuuske de Foeks
- 3. De Maaspoort
- 4. D'n Eetkaemer
- 5. Poort van Cleve
“De lekkerste eetcafĂ©s van Grave”
“De lekkerste Thaise restaurants van Grave”
“De beste Japanners van Grave”
Grave
Grave biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bbq, Grill en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Grave? De populaire restaurants in deze maand zijn Eethuuske de Foeks, D'n Eetkaemer en Colori.
“Lekker eten in Grave”
- Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Grave
Colori
Heerlijk gegeten!!! Echt een aanrader! We hadden als voorgerecht sashimi en Vitello en als hoofdgerecht Puur Zee, ik zal de volgende keer exact hetzelfde bestellen, zo ontzettend lekker was het! We komen zeker snel terug!
Uitstekend 2012-02-12 door Fleurig
Eethuuske de Foeks
Lekker wezen fietsen met zijn vieren aangekomen in Grave hadden we wel trek in een bakje koffie en wat te eten wij bestelde meneutje 12 Goulassoep met 2 sneetje brood met 2plakje ham en 2 plakje kaas met 2 bolletje huzaresalade met groente en tomaat en 1 ei en 1 bakje koffie en dat voor de prijs van 7.50 euro .een...
Uitstekend 2011-10-23 door harthi
Colori
We hebben heerlijk op het terras zitten eten , het weer zat lekker mee het was erg lekker, en de lijda was een uitstekende keuze van de vriendelijke goed lach ze bedieningsmedewerker!!!
Uitstekend 2011-08-08 door Vivienne1
Colori
Zo heeft God een restaurant bedoeld !
Uitstekend 2011-08-08 door Franzz
Eethuuske de Foeks
Huiskamer-restaurant met nog geen 10 tafeltjes. Tante Joke (70+) zwaaide er de scepter maar heeft de zaak verkocht aan de chef-kok Eugene. Tante Joke is er nog wel heerlijk aanwezig. De kaart is simpel doch gevarieerd en het eten was prima! Heldere Aspergesoep met verse asperges, een stoofpotje (specialiteit) en een goede espresso als afsluiting. Alles met liefde bereid...
Goed 2011-04-12 door Jobke