Gorssel

Gorssel biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Pannenkoeken / Poffertjes, Internationaal en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Gorssel? De populaire restaurants in deze maand zijn (Hotel-Restaurant) De Roskam, 't Elf-Uur en China Town.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Gorssel”

Video van een restaurant in en om Gorssel

Restaurant video van Lute

Recente meningen van restaurants in Gorssel

't Elf-Uur

We hebben bij de nieuwe eigenaren nu al meerdere keren fantastisch gegeten. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend,elke pannenkoek wordt met liefde gebakken en de salades en plates zijn echt super. Complimenten voor de prachtige inrichting en de gastvrije bediening. groeten Gerdie en Jeroen

Uitstekend 2012-01-08 door jeroenwendt

China Town

Wij komen hier regelmatig. Eten en bediening is altijd goed en gezellig.

Goed 2011-12-06 door Van Haarden

(Hotel-Restaurant) De Roskam

Met een gezelschap van 8 verjaardag van moeder en broer gevierd. Bij aankomst al erg druk, veel groepen. Bediening is vriendelijk maar kan de drukte nauwelijks aan. De glazen blijven niet gevuld. Voorgerecht duurt 1 uur. Wij hebben aangegeven dat dit te lang is, temeer omdat moeder 81 geworden is en wij een baby hebben van 5 maanden. Desondanks deze...

Matig 2011-05-09 door joostvls

(Hotel-Restaurant) De Roskam

We hebben hier gisteren gegeten. Het eten was verrassend. Leuke combinaties. Jammer dan de ham te oud was. Wat zeer vervelend was, waren de honden die mee in het restaurant mochten. Grote kwijlende beesten die door de obers werden geaaid.

Redelijk 2010-07-18 door vebo

(Hotel-Restaurant) De Roskam

14-05-2010: Met een groep van 20 personen gegeten in het kleine zaaltje. Prachtige aankleding met ovale tafel en (verse rozen) bloemstukken. Gezellige ontvangst met welkomstdrankje in de lounge. Vakkundige maar ook gezellige bediening. Het diner was klasse. Alles was zoals het afgesproken was bij de reservering. Zoals altijd klopt hier alles: heel goed eten, prima bediening, de prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Uitstekend 2010-06-02 door P. en M.