Goingarijp

Goingarijp biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“Lekker eten in Goingarijp”

1. 1. De Klokkenstoel

Video van een restaurant in en om Goingarijp

Restaurant video van Vis en Meer

Recente meningen van restaurants in Goingarijp

De Klokkenstoel

Mooie plek en schitterend gelegen!Uitzicht is prachtig vooral bij ondergaande zon.. Ze zijn ook in de winter open dus gezellig winters tafelen! Wat mij opviel was dat ze veel gebruik maken van produkten uit de omgeving,wat de smaak ten goede komt van de gerechten. Groeten een tevreden gast!

Uitstekend 2011-10-13 door wouter1234567891011

De Klokkenstoel

Ondanks een hele drukke dag in de avond prima gegeten. Bediening prettig en voortvarend. Voor en nagerecht waren prima van smaak. Ook de opmaak op het bord zag er goed uit. Tja een restaurant waar je tijdens je vaar vakantie zeker een stukje voor om moet varen! De lokatie is super en de haven van Goingarijp is zeer geschikt voor een...

Uitstekend 2010-06-27 door Timmerdude via mobiele app

De Klokkenstoel

het is een mooi bedrijf ligt mooi aan het water en vol op toeristen van het water. Maar de bediening is een bende en de prijs kwaliteit verhouding kan beter

Matig 2009-12-07 door empire

De Klokkenstoel

heerlijk gegeten goede bediening en zeker niet te duur. heerlijk om elk jaar weer terug te keren naar dit kleine plaatsje Goingarijp. het lijkt wel of de kwaliteit van het eten met elk jaar nog beter wordt. ga zo door zou ik zeggen! met vriendelijke groet, Roelof

Uitstekend 2009-08-30 door roelof1972

De Klokkenstoel

Hier ga je vooral heen voor de locatie: mooi, schitterend gelegen terras naast kerkje met klokkenstoel aan de Goingarijpster Poelen. Prijs/kwaliteitverhouding: duur voor hetgeen geserveerd wordt.

Redelijk 2009-08-11 door Monica Martinez