Amerikaans (1)
Geersdijk (1)
Goes (43)
Graauw (1)
Meer...41 niet getoond.Goes
Goes biedt 43 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Goes? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Binnenhof, AMUZ eten & drinken en Brasserie D'Anvers.
“De lekkerste Thaise restaurants van Goes”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Goes
Het Elfde Gebod
Informele atmosfeer (eetcafe), nette, vlotte bediening en een kwaliteit van de gerechten die uitstijgt boven eetcafe niveau. Prefecte prijs/kwaliteit verhouding en een plek om te onthouden.
Uitstekend 2012-04-29 door bouwekoopal
Bodega De Kookclub
Zeer matig eten, bediening let slecht op en is slecht op de hoogte van hetgeen uit de keuken komt. Als je bepaalde dingen niet mag eten of een allergie hebt, ga hier dan vooral niet eten, de kok weet er geen raad mee.
Slecht 2012-04-25 door lipz
Konichiwa goes
Wij gaan hier regelmatig sushi eten. De kwaliteit is goed en de warme sake is heerlijk. Tevens is de extra te bestellen sashimi superlekker. In tegenstelling tot andere all you can eat restaurants, heb je hier maar 4 rondes. De bediening laat wat te wensen over. De sushi wordt wel snel gebracht, maar je moet hier echt steeds weer nadrukkelijk vragen...
Goed 2012-04-22 door clegerstee
Rio Santa
afgelopen zaterdag hebben wij voor het eerst gegeten in dit restaurant na het krijgen van een kadobon van vrienden. bij binnenkomst zijn we vriendelijk ontvangen en de drankjes waren er vlot. ik nam als voorgerecht tapa's en mijn partner een ovenschaaltje met gambas. beiden waren we hierover dik tevreden. dus waren zeer benieuwd naar de rest. als hoofd gerecht...
Uitstekend 2012-04-07 door goesenaartje
Grand Café Jersey
Het eten is er goed. Prijs kwaliteit ook! Maar de bediening. Ronduit zeer slecht. ongeintresseerd, onvriendelijk ze zien je niet eens zitten! Erg jammer voor zo'n mooie lokatie. De omzet zou verdrievoudigd kunnen worden, geloof mijn!
Slecht 2012-04-05 door Gelukje