Algemeen (1)
Hekelingen-Spijkenisse (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Goedereede
Sorteren op:
Goedereede
Goedereede biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Vis, Internationaal en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Goedereede? De populaire restaurants in deze maand zijn De Gouden Leeuw, 't Sas en Kortstaert Kokkerijen.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni
Recente meningen van restaurants in Goedereede
De Gouden Leeuw
op een doordeweekse donderdag : prachtig weer, gezellig terras en goed gegeten. Vooral het mosselpannetje met gamba's waren heerlijk. Voeg daarbij een sauvignon blanc en gezellige , vriendelijke bediening dan kan je avond kan niet meer stuk !
Goed 2012-05-25 door Proever51293
't Sas
Leuke locatie, vriendelijke mensen die proberen het naar je zin te maken en dat is ook gelukt. Eten van goede kwaliteit en een leuke menukaart. Een aanrader dus.
Uitstekend 2012-05-16 door marianvanloenen
De Gouden Leeuw
We zijn verrast door de nieuwe kaart en de nieuwe kok! Onze kreeft en tonijn waren voortreffelijk. De wijntjes en de bediening zijn ook prima. Om ons heen hoorden we alleen maar positieve geluiden. Fijn dat ze weer open zijn en met deze keuken zul je ons er snel weer zien.
Uitstekend 2012-04-09 door stefanenclaire
't Sas
Heel gastvrij ,en zeer vriendelijke bediening .het eten is van super kwaliteit.wij vinden het super dat er met 2 a 3 personen de kwaliteit zo vreselijk hoog kunnen houden want in veel restaurants heb je dat ze met veel meer personeel veel minder aandacht krijgt en de producten al ver voor het serveren is klaar gemaakt .daarom wilt...
Uitstekend 2011-10-09 door detoverbal
De Gouden Leeuw
2 augusten jl mosselen gegeten die niet goed gebaard waren veel stukke schelpen en zeer klein. wij betaalden voor dit pannetje mosselen met sla en patat voor 2 personen €43.00! ons advies is serveer voor dit bedrag mosselen van Jumbo kwaliteit.
Slecht 2011-08-21 door otdeboer