Dit zeggen de gasten over restaurants in Glimmen
De Bourgondier
we gingen voor de hollandse asperges , en dat was prima... geen culinair hoogstandje... maar lekker het toetje was ook redelijk, griesmeel met bessensap, ook niet spectaculair maar zoals gezegd redelijk ambiance, ik vind het gezellig
Redelijk 2012-05-12 door albertx
De Bourgondier
Met vrouw en zoon gezellig uit eten. Vergeet het maar! Mij werd het verkeerde gerecht voorgezet. Oh, ik moest maar even geduld hebben. Ok, kan gebeuren. Bestelde friet? Oh, vergeten. Komt zo. Van mijn gerecht na 10 minuten nog steeds geen spoor. Geen reactie van de bediening. Krijg vervolgens een leeg bord voorgezet. " anders zit u daar ook maar zo...
Slecht 2011-08-13 door Johan R.
De Bourgondier
We aten hier 13 juni 2011 met vier personen. Het voorgerecht werd redelijk snel geserveerd, maar toen we na ongeveer 45 minuten wachten een toevallig voorbijlopende ober voorzichtig meldden dat het allemaal wat lang duurde was diens enige reactie (zonder te weten wat we hadden besteld en hoe lang geleden):'Het komt eraan'...Toen na een uur 'onze' ober eindelijk met de gerechten...
Matig 2011-06-14 door Dick2
De Bourgondier
Gisteravond hier heerlijk gegeten met 5 volwassenen. Ontvangst prima,gezellige ambiance. 5 verschillende menu's top! Een aparte rookkamer om je even terug te trekken heel gastvrij! Kortom voor ons een reden om het niet bij 1 keer te laten.
Uitstekend 2010-11-14 door marianne5
De Bourgondier
Enige tijd geleden dat we dit restaurant bezocht hebben, maar wat een afgang. Lang, erg lang wachten op eten wat niet uit de keuken wilde komen. Borden werden vies geserveerd, met vieze vette duimen erop. Discussie van bedienend personeel over het bestelde eten, bleek het toch voor de buren te zijn. Rondom werden borden uitgeserveerd, terwijl de bezoekers veel later...
Slecht 2009-05-27 door pien1965
De Bourgondier
het restaurant staat vol met oudbollige spullen Goed gebakken biefstuk, maar de saus kwam overduidelijk uit een pakje. Verder smakeloze groente en aardappeltjes. In het toilet was een echte bleek-bom afgegaan. Prima voor een snelle hap maar geen uitgebreid diner.
Redelijk 2009-03-03 door Ik lust alles
De Bourgondier
Minder enthousiast dan de vorige meningen. Het vet droop werkelijk van de spare-ribs. Alleen geschikt als je van veel vlees en (vet?) eten houdt.
Matig 2008-12-17 door Proever85077
De Bourgondier
een gezellig restaurant met gezellige medewerkers.. het eten is echt subliem, dit omdat je waar krijgt voor je geld.. er hangt hier een goede sfeer, dit komt door de verlichting en zeker ook door de medewerkers die hier rond lopen.. echt een aanrader voor mensen die lekker een avondje uit willen en goed en voldaan terug willen komen jannie
Uitstekend 2006-04-14 door Proever45624
De Bourgondier
leuk afgelegen, rustige omgeving. goed personeel, ook voor de kinderen. Heerlijk eten van voor- tot nagerecht. En heel redelijk betaalbaar.
Uitstekend 2004-07-25 door Proever20911
Glimmen
Glimmen biedt 1 restaurants.
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag