Bbq, Grill (3)
Echten (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Giethoorn
Sorteren op:
Giethoorn
Giethoorn biedt 21 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Giethoorn? De populaire restaurants in deze maand zijn De Lindenhof, De Rietstulp en Filmcafé Fanfare.
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli
Recente meningen van restaurants in Giethoorn
De Grachthof
Met Hemelvaart hier even gezeten voor een koffie met iets lekkers. Druk restaurant, snel aanwezige bediening, die daarna iedere keer vergat dat wij er zaten. Uiteindelijk werden we wel geholpen, maar niet erg vriendelijk. De wafel met warme kersen was er wel snel, maar was niet lekker. Taai en leek opgewarmd in de magnetron. Wij gaan hier niet meer terug!
Redelijk 2012-05-25 door MR75
Hollands Venetie
Afgelopen dinsdag hier wezen eten was de derde keer. En wederom was het weer een groot succes. We werden vriendelijk ontvangen en het eten was super. Komen hier snel een keer weer Hollands-venetie ga zo door. Groetjes van familie de vries
Uitstekend 2012-05-24 door Bobdevries
Uitstekend 2012-05-24 door Bobdevries
Hollands Venetie
Vorige week zondag hier een tafel gereserveerd. We kozen als hoofdgerecht vis. Toen het werd opgediend zagen we alleen maar een massa champignons die de vis geheel bedekte. Smaakte abosoluut niet. Ook de rabarber was niet om te eten. Snel afgerekend en wegwezen. Ons zien ze nooit meer.
Slecht 2012-04-22 door dagobert
't Achterhuus
We komen zeker een paar keer per jaar naar dit restaurant. We moeten er 80km voor rijden, maar combineren het vaak met iets anders. De gerechten zijn super. Maar waarin dit restaurant echt uit blinkt is juist de bijgerechten. Nergens krijg je zoveel bijgerechten waar veel aandacht aan wordt gegeven. 2 soorten groente, 2 soorten bijgerechten als rauwkost,rabarber, peertjes, 2...
Uitstekend 2012-04-15 door Jeepie