Restaurants in Geulle
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Geulle. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Geulle. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Geulle
Geulle biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Europees
Zoek je een veel bekeken restaurant in Geulle? De populaire restaurants in deze maand zijn Effe Plenke, 't Hepke en Het Wapen van Geulle.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli
Recente meningen van restaurants in Geulle
't Hepke
Leuke zaak en altijd plaats voor een hapje. Bediening wordt behoorlijk aangestuurd, wat nogal eens ongemakkelijk overkomt. Veder alles mogelijk w.b.t. de menukaart.
Goed 2012-03-31 door Cris77
't Hepke
We waren een keer gaan eten en hadden een kaartje ingevuld met e-mailadres en geboorte datum. Het was goed bevallen. Toen ik 2 juni jarig was, kreeg ik een mail om een gratis 4-gangen menu te nuttigen! Ik was erg verrast. Het personeel is ook erg vriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding was ook prima.
Uitstekend 2011-06-26 door Maaslenger
't Hepke
Na een hele lange tijd op uitnodiging gaan eten bij 't Hepke. Aldaar hebben we lekker kunnen eten en vooral genoten van het leuke personeel.Prima ervaring!
Goed 2011-06-26 door rick1
't Hepke
Lekker gegeten hier... Vooral de keuzemenu's vind ik een succes. Hierdoor kan je met iedere beurs van een compleet menu genieten. De bediening is vriendelijk en de sfeer goed.
Goed 2010-08-23 door Ariefexie
't Hepke
sfeerloze uitstraling, eten erg matig.
Slecht 2010-07-11 door bw2010