Aziatisch (1)
Landgraaf (25)
Meer...31 niet getoond.Restaurants in Geleen - Internationaal
Sorteren op:
Geleen
Geleen biedt 30 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees, Brasserie en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Geleen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant D'n Aezel, De Biesenhof en Pom Lai.
“De beste Japanners van Geleen”
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Geleen
Mandarin
Deze chinees wordt al jaren door ons gefrequenteerd en altijd als vrij goed ervaren. Afgelopen donderdag echter hadden wij een ervaring die alle anderen liet verbleken. We aten hier met onze twee dochters (1,5 en 3) in een verder leeg restaurant. Na de maaltijd kwam de eigenaar ons meedelen dat we voortaan de kinderen maar thuis moesten laten! Nadat ik hem vroeg...
Slecht 2012-04-15 door paul10
De Biesenhof
Ik herken de negatieve opmerkingen van anderen helemaal niet. Ik kom hier bijna wekelijks en kan alleen maar zeggen dat de kwaliteit van het eten erg goed is, ruime keuze en erg goed afgewerkte gerechten. Bovendien heel erg vriendelijke eigenaars en personeel. Voor mij dus zeker een aanrader in deze regio en erg gezellig!!!!!!!!!
Uitstekend 2012-04-07 door NIKIPALMS
Jeff's Saté Hut
vandaag teamuitstapje bij Jeffs Sate Hut. Vanwege de beperkte financiële middelen gekozen voor het onbeperkt Indonesisch buffet. Hartstikke lekker en zat op! Super vriendelijke, gezellige bediening. Iedereen tevreden naar huis met het foldertje van Jeff in de tas zodat we allemaal thuis kunnen laten zien wat voor lekkers je daar allemaal kunt eten. En om uiteraard met de familie nog...
Uitstekend 2012-03-30 door smeetske
Pom Lai
samen met 2 vrienden hier gegeten op een maandagavond; attente vriendelijke bediening; zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn eten; geen tralala eten; gewoon goed chinees.
Goed 2012-03-25 door marcolesil
Danas
Erg weinig eten en te makkelijk gemaakt. Een opmerking hierover richting bediening, schijnt niet echt te landen. Ze zijn t er niet mee eens en er wordt niks mee gedaan. Sfeer: De inrichting is niet meer dan de inrichting van de vorige eigenaar wat aangepast en over de muziek keuze wordt ook niet over nagedacht.
Slecht 2012-03-17 door Proever046