Brasserie (1)
Italiaans (2)
Japans (1)
Lunchroom (1)
Meer...1 niet getoondIn de buurt:
Aarle Rixtel (5)Breugel (2)
Eindhoven (270)
Valkenswaard (37)
Veldhoven (34)
Waalre (15)
Geldrop
Geldrop biedt 22 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees-Indisch en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Geldrop? De populaire restaurants in deze maand zijn De Zwaan, Jade en Kaffee Peijnenburg.
“Recentelijk beoordeeld in Geldrop”
- 1. Jade
- 8. Paradijs
- 9. Vertigo
- 10. Ringo's
- Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari
Recente meningen van restaurants in Geldrop
Jade
Prima chinees restaurant in Geldrop. Smakelijk voedsel, rustige bediening, niet te vet en niet te zout.
Goed 2012-01-06 door Mollenco
Tong Sing
Zeer goed restaurant, erg vriendelijke service en het eten is erg goed. Het buffet wat men in het weekend heeft is uitstekend. Het beste in Geldrop mbt Chinese keuken. Reserveren is vaak niet nodig maar het kan er ook goed vol zijn.
Uitstekend 2011-11-22 door berryweijers12
Ristorante Sicilia
Heb hier afgelopen zondag weer heerlijk gegeten. Wij komen hier regelmatig en reserveren altijd, vooral in het weekend is het er erg druk. Ze hebben een uitgebreide kaart, maar wij gaan meestal voor de specialiteiten die niet op de kaart staan. Zondag heb ik een heerlijke ossenhaas op met een rodewijnsaus met venkel en dan lekker die pittige spaghetti erbij!...
Uitstekend 2011-11-16 door Panda1
Ristorante Sicilia
gisteren gingen mijn man in ik daar eten op 12-11-2002 we kwamen binnen werden er in een hoekje gestopt bij de keuken. daar begon it al mee dus we bestelde een wijntje en daarna 2 voor gerechten een keer spagehetti carbonara en een keer esgargots.na een half uur kwam de bediende even zeggen dat mijn man geen spagetti carbonara kon bestellen...
Slecht 2011-11-13 door ornik
Cocody
Wij hebben een heerlijk high tea genoten, was overigens ook met de Groupon EN we hebben al eens eerder een high tea gedaan bij Cocody zonder actie. Smaken verschillen uiteraard, maar niets op aan te merken! We vonden de mosterdsoep erg lekker net als al het lekkers op de etagiere. Vriendelijke en zeker professionele bediening! wij raden Cocody dan ook...
Goed 2011-10-14 door SvT