Nieuwe recensies in Geldermalsen

Echica

30 april 2013

We hebben bij Echica op het gezellige terras heerlijk een borrel gedaan,ondanks dat het er druk was,was de bediening vriendelijk en namen de tijd voor ons,We besloten om er een hapje te gaan eten,ze hebben een uitgebreide kaart voor ieder wat wils(ik ben een echte vleeseter) dus voor mij was de keus snel gemaakt een Runderspies met stroganoff saus :-) voor mijn vriedin werdt het de trio sliptongetjes en wist niet welke saus ze wilde...dus kreeg ze van alle smaken wat(warme tuinkruidensaus,ravigotte,coctailsaus)De garnituur(friet,rauwkost en groente) was er ruim voldoende aanwezig...
We hebben afgeloten met een lekker kopje koffie die kompleet werdt gesreveerd met een klein baileylikeurtje met slagroom...al met al hebben we een heerlijke avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

mvg Bianca

Gegeten op: 28 april 2013.
bianca250
bianca250

Echica

28 april 2013

De zaak is mooi opgeknapt, maar duidelijk is dat je van een mooi bord nog geen lekker eten hebt. Zeker niet als er zo'n 10 minuten zit tussen de eerste die eten krijgt aan tafel en de laatste. We waren met 11 personen, dat is toch ook weer niet zo veel. Ruim op tijd gereserveerd, maar we komen er allemaal niet meer.
Ontvangst was er niet... Geen personeel te bekennen, terwijl het terras buiten vol zat.
Om een eerste drankje moesten we zelf vragen, een voorgerecht dat niet besteld was, twee keer verkeerde saus over het hoofdgerecht en als klap op de vuurpijl een FRIETJE IN HET IJS!
Op onze klachten bij het afrekenen werd ook weinig gereageerd. De kok was ziek. Maar de bediening was ook flut...
Nee zeker geen aanrader!

Gegeten op: 28 april 2013.
Mhvanlith
Mhvanlith

22 april 2013

Dit is echt een uitstekend restaurant. Je eet hier op niveau, de inrichting is smaakvol en de service uitstekend. De prijs is wat hoger dan gemiddeld in de regio, maar er zijn vaak goede menu's van het seizoen. Mooi restaurant voor intiem diner of gezellig met z'n 4-en, wat minder geschikt voor grotere groepen. Aanrader!

Gegeten op: 11 november 2012.
melvin4
melvin4
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

14 april 2013

Op aanraden van een collega aten wij gisteravond bij Malsen. Ter ere van hun eenjarig bestaan genoten wij van een charmant 3-gangen menu. De gangen waren leuk opgediend, beetje aan de vette kant, maar met goede balans tussen vlees en vis. De meisjes mogen iets met kennis hebben van wat er opgediend wordt, een schelvis is echt een ander beest dan een zeebaars. Leuke en rustgevende ambiance.

Gegeten op: 13 april 2013.
robrik
robrik
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Odyssey II

30 maart 2013

In het kleine dorp Geldermalsen hebben mijn man en ik uitstekend gegeten bij Odyssey II. Het restaurant is vrij smal maar prachtig ingericht. Alles was spic & span zonder afbreuk te doen aan de gezelligheid. Er was Griekse achtergrondmuziek die beslist niet te hard stond. De bediening was professioneel; snel, vakkundig en absoluut niet opdringerig. Wij aten als voorgerecht heerlijk tzaziki met zeer vers stokbrood. Een ruime portie die ruim aan onze verwachtingen voldeed. Als hoofdgerecht hadden wij ossehaas van de grill. Het betrof heerlijk mals vlees dat in drie behoorlijk grote stukken (per persoon) werd geserveerd. Als nagerecht aten wij ijs met warme kersen. Ook hier weer verzorgd en lekker. Niet onbelangrijk ook dat de toiletruimtes sfeervol en ook hier spic & span waren. Na afloop hebben wij een fijn gesprek gevoerd met de eigenaar. Een man met hart voor zijn zaak die ons ook nog eens gratis koffie aanbood. Hiervoor hadden wij helaas geen tijd. Wij konden aan alles merken dat er hard wordt gewerkt om de klanten een fijne tijd in het restaurant te bezorgen en de keukenbrigade alles op alles zet om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het was beslist niet de laatste keer dat wij Odyssey II hebben aangedaan.

Josanne & Robert

Gegeten op: 29 maart 2013.
josannehoppe
josannehopp...

9 maart 2013

Hier met 32 mensen mijn verjaardag gevierd en uitstekend gegeten. Van te voren huiswijnen geproefd en goedgekeurd.
Luxe menu's voor een goede prijs en ook volgens mijn gasten smaakte het zeer goed. Ontspannen en attente bediening. Aanrader. Het interieur, als ik ook een klein minpuntje wil noemen, zou iets moderner kunnen.

Gegeten op: 23 februari 2013.
graanman
graanman

4 maart 2013

Wij hadden ons laten verassen met een Chef's 4 gangenmenu.
Vooraf kregen wij een een tartaar van kalsvlees met daarbij een kalfrosbief,, heel zacht, vers en lekker. Het tussen gerecht bestond op een op de huid gebakken kabeljauw op een bedje van spinazie, wederom hadden wij alle bordje leeg. Het hoofdgerecht bestand uit een rose gebraden tamme eend, met geconfijte uitjes in een rode wijnsaus, echt super. Als desser hadden mij een altijd gweldige creme brullee, een chocolade mouse en een schuimige mangomouse. De wijn hadden wij er per gerecht bij laten kiezen en de keus van de wijn bij de spijs was voortreffelijk, je proefde de wijnkeuze in ieder gerecht terug.

Gegeten op: 1 maart 2013.

Odyssey II

20 februari 2013

Als we rond carnaval uit het zuiden komen van een wandeling dineren we op weg naar huis graag rustig en goed in Odyssey II.
Net als vorige keren was het diner geweldig. Ik ga vaak uit eten met een groep; niet vaak is men zo tevreden. Voor veel mensen is "eten bij de griek" nogal gewoontjes; daarom is de verrassing extra groot als men bij Odyssey II gaat dineren. De bekende gerechten staan op het menu, maar smaken superieur.
De ontvangst en bediening is zeer attent en persoonlijk. Georgios is een echte gastheer.
We zijn een gemêleerd gezelschap en iedereen was heel tevreden.

Gegeten op: 2 februari 2013.
Vroem
Vroem
Fijnproever

4 februari 2013

Hartelijke ontvangst in het restaurant door de gastvrouw. We kregen een tafeltje in de serre. Dit was in het begin wat koud, maar er werd al gauw een kacheltje neer gezet en toen werd het lekker warm. De menukaart is gelukkig niet te uitgebreid en ziet er goed uit. Het eten vonden wij verrassend goed en zag er prachtig uit op het bord. Daarnaast zijn de huiswijnen van een zeer goede kwaliteit. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Echt een aanrader!

Gegeten op: 27 januari 2013.
dagoberg
dagoberg
Expertproever

28 januari 2013

Uitstekend gegeten op hoog niveau. Als voorgerecht kozen we voor een selectie van gerechten uit de voorgerechtenkaart. Zes kleine gerechtjes, waarbij vooral de gekonfijte paling en de coquille met spek de toppers waren. Als hoofdgerecht de grote garnalen met en zonder "jasje", waarbij de knoflooksaus wat ons betreft wat sterker had gemogen. Als nagerecht Belgische kaasjes en een gebakken Conferencepeertje met een heerlijk crunchy hazelnootijsje. Dat alles begeleid door een heerlijke witte Chileense Chardonnay.Twee leuke, deskundige meisjes in de bediening en in de keuken een kok, die volgens ons tegen een sterretje aanleunt. Kortom, een ritje van drie kwartier vanuit Breda zeer zeker de moeite waard!

Gegeten op: 26 januari 2013.