Geldermalsen

Geldermalsen biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Turks.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Geldermalsen? De populaire restaurants in deze maand zijn Eten & Drinken, Restaurant Malsen en Odyssey II.

Video van een restaurant in en om Geldermalsen

Restaurant video van Gevoel

Recente meningen van restaurants in Geldermalsen

Eten & Drinken

Sfeervolle ambiance, goed en bij vlagen sterrenniveau, eigenaren allleraardigst. Wederom heerlijk gegeten. Laat de kaart links liggen en de chef z'n werk doen.

Uitstekend 2012-04-24 door JTP

Restaurant Malsen

Fijne bediening, lekker eten, (nieuwe) kok/eigenaar kwam een praatje maken. Heel gezellige ambiance, muziek niet te opdringerig. Kwaliteit was heel goed voor de prijs, maar toch een beetje prijzig voor de hoeveelheid die op het bord lag... Maar aanrader dit restaurant!

Uitstekend 2012-04-17 door Proefster12987

Restaurant Malsen

Heel leuk restaurant waar je goed tot zeer goed kunt eten. Prijs/kwaliteit is prima! Inrichting leuk, bediening ook prima.

Goed 2012-03-20 door Ronald55

Eten & Drinken

Ik heb nog nooit zulke lekkere eend gegeten! Heerlijke avond gehad, we waren met een groep van 10, de bediening was goed, vriendelijk en gaf goede uitleg over het eten. Een aanrader wat mij betreft!

Uitstekend 2012-03-04 door nsoeters

Eten & Drinken

Gisteravond met een groepje gegeten. Eten was redelijk, maar niet bijzonder. Voor dat geld zou het allemaal wat spannender en beter kunnen. De bediening hield zich veel te veel bezig met de "oude bekenden" en dat samen met de lage bezetting zorgde voor lange wachttijden. Niet goed genoeg om nog eens naar terug te gaan.

Redelijk 2012-02-25 door gerardus106