Bbq, Grill (2)
Hollands (5)
Internationaal (1)
Italiaans (1)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (2)
Pizzeria (1)
Hoevelaken (9)
Hoog Soeren (5)
Meer...24 niet getoond
Garderen
Garderen biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Garderen? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Lagerhuys, Gasterij Zondag en De Bonte Koe.
“De lekkerste Thaise restaurants van Garderen”
- Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe - Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari - Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,-
Recente meningen van restaurants in Garderen
't Lagerhuys
Pommy Heel gezellig ingericht restaurant waar je je onmiddellijk thuisvoelt. Heerlijke gerechten en prima wijnen. Bediening was attent, vlot en efficiënt, maar ook erg vriendelijk en behulpzaam. Er wordt veel aandacht besteed aan zowel de gerechten als de bediening daarvan. Ook van de rondom ons aanwezige klanten alleen maar positieve reacties omtrent het eten en de bediening. We hebben helaas...
Uitstekend 2012-01-18 door Pommy
De Bonte Koe
Prima restaurant, we hebben er nu 3x gegeten en alle keren met veel plezier.Heel vriendelijke en alerte bediening,gezellige inrichting,goed eten en drinken en ook onze hond was erg te spreken.Waar krijg je als hond in een restaurant direct een hondenkoekje en een bak water onder je neus?Wij komen ongetwijfeld nog vele keren terug!
Uitstekend 2011-12-18 door elko
't Lagerhuys
Hartstikke prima wild gegeten. Goed klaar gemaakt. Goed gegarneerd en heerlijke wijn erbij voor een zeer prima prijs. Voldaan en tevreden weer vertrokken.
Goed 2011-12-11 door stuur2
Gasterij Zondag
Ongelooflijk dat ik hier zoveel slechte recensies lees. Ik dacht dat ik namelijk kritisch was. Wij waren een weekendje weg in Garderen, begin oktober. Aangezien we geen zin hadden om in een hotel te eten zijn we hier gaan dineren. Om te beginnen wat een dure kaart. Eten viel ook tegen. Ik kon proeven dat niet alles vers is bereid....
Matig 2011-11-29 door Missmies
De Bonte Koe
Heerlijk gegeten van de wildkaart. We herkenden niets van de negatieve reacties die we op IENS lazen. Misschien hebben ze ervan geleerd.
Goed 2011-11-14 door Karel_en_Erica