Hollands (1)
Eernewoude (4)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Gaastmeer
Sorteren op:
Gaastmeer
Gaastmeer biedt 2 restaurants.
“De beste Japanners van Gaastmeer”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Gaastmeer
d' Ald Herberch
Zoveel meer mogelijkheden, eten slecht, bediening waardeloos, alleen ene heerlijk terras
Matig 2011-08-08 door Proever32737
Boppe De Golle
De bediening is er erg op vooruit gegaan. Een gezellig restaurant met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Goed 2011-06-15 door wimlf
Boppe De Golle
Sinds begin 2010 is er een nieuwe uitbater. De verstrekte maaltijden zijn eenvoudig, maar van een prima kwaliteit. Vriendelijk personeel en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Wij (watersporters) gaan hier 's zomers regelmatig eten.
Goed 2010-12-21 door H.W.Th.
Boppe De Golle
In 2006 en 2007 hebben wij er 2 keer zeeeer goed gegeten. Helaas is de bekwame, enthousiaste en charmante gastvrouw/eigenaresse er mee gestopt. En nog erger: de chefkok is verkast naar Stoutjeshof in Oudega. Nu konden we slechts genieten van de leuke entourage, de onkundige erg jonge bediening en matige maaltijd uit de keuken. (het desert durfden we niet eens...
Matig 2007-07-04 door hansinekenootdorp
d' Ald Herberch
Op dt briljante plekje in Friesland, krijgt de uitbater het voor elkaar om echt bedroevend slecht eten tegen een veel te hoge prijs te verkopen. Dit commentaar schrijf ik pas na onze tweede bezoek aan deze zaak. Bij deze gelegenheid hadden we gereserveerd en werd ons na een uur wachten te verstaan gegeven dat we wel wat mochten drinken maar...
Slecht 2006-06-06 door Proever47523