Restaurants in Franeker

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

6.8

Tulip Inn de Valk

Internationaal
Hertog van Saxenlaan 78

Franeker

Franeker biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Italiaans en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Franeker? De populaire restaurants in deze maand zijn De Grillerije, Hotel Restaurant De Stadsherberg en Antonello.

Video van een restaurant in en om Franeker

Restaurant video van Woo-Ping

Recente meningen van restaurants in Franeker

Antonello

Wat een belabberde service, geen klantvriendelijkheid, star en niet flexibel.

Slecht 2011-12-22 door Proever46792

Hotel Restaurant De Stadsherberg

Anderhalf uur zitten wachten op voorgerecht. Tussentijds geen adequate bediening. Bij aangeven van onze 'klacht' bij bedrijfsleiding zeer magere reactie met allemaal verklaringen in plaats van een verontschuldiging. Eten was 'gewoon stadshap-achtig' niets bijzonders. Jammer want het ziet er allemaal wel leuk uit. Ook afrekenen ging zelfs lastig. Wisselgeld was niet aanwezig en moet bij de bedrijfsleider thuis worden gehaald....

Slecht 2011-11-27 door zipso

De Grillerije

Echt een superleuk restaurant, waar je ook welkom bent met kinderen. Er wordt op een "volwassen" manier met kinderen omgegaan (bijvoorbeeld naast de geijkte frikandel ook zalmfilet of gamba's voor kinderen). Ook de ranja met een rietje zullen we niet snel vergeten! Voor de volwassenen een heerlijke kaart, goede ingrediënten. Als wij weer in Franeker zijn, komen we zeker terug!

Uitstekend 2011-10-24 door Luxe12

Antonello

Sfeervol restaurant, al heb je wel een zaklamp nodig om de kaart te kunnen lezen. Heel veel keus in pizza's. En de smaak van de pizza's is redelijk tot goed. Niet uitzonderlijk

Redelijk 2011-09-30 door dassel

De Grillerije

Wij hebben heerlijk gegeten in dit leuke restaurantje, je moet wel vaak reserveren om zeker te zijn van en plekje, eten is goed, geen hoogstandjes maar gewoon lekker en origineel. Bediening komt vragen of alles genoeg is, vindt ik altijd prettig , want als je iets extra's wilt zoals gebakken aardappels of sla of patat, dan kan dat. Ze hebben ook...

Uitstekend 2011-07-24 door max1300