Biologisch (1)
De Schiphorst (1)
Dedemsvaart (6)
Diever (7)
Meer...41 niet getoond.Fluitenberg
Fluitenberg biedt 1 restaurants.
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Fluitenberg
De Herberg
Via IENS Toppers 2012 hebben we een diner voor 2 gewoonnen bij De Herberg in Fluitenberg. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door gastvrouw Cynthia, die ons meteen een smaakvolle champagne aanbood. Het viel ons op dat de sfeer erg toegankelijk is en de ruimte rustgevend en smaakvol is ingericht. De "huiskamer look" zorgt voor een gezellig omgeving. De tafels zijn...
Uitstekend 2012-02-21 door janderaaf
De Herberg
Heerlijk gegeten met groep van 10 personen. Behalve heerlijk eten was ook de bediening uitstekend, enthousiast en kundig.
Uitstekend 2012-02-16 door Proever64581
De Herberg
Het is altijd TOP in de Herberg. Attente bediening en voortreffelijke gerechten. Herco blijft tongstrelende gerechten maken. Absoluut sterwaardig.
Uitstekend 2011-06-26 door Proever50855
De Herberg
Wij hebben ondertussen alweer twee keer gegeten in dit restaurant en het is altijd een feestje. De gerechten zijn mooi opgemaakt, apart, culinair en zeer smaakvol. De amuses zijn geweldig en hoewel de inrichting een beetje oubollig is, doet het zeer gezellig aan. Jammer dat we het ons niet kunnen veroorloven om maandelijks te gaan.
Uitstekend 2011-06-22 door lidwienh
De Herberg
We waren altijd zeer te spreken over De Herberg, maar deze keer viel het echt tegen. Het was onaangenaam koud in het restaurant, in de bediening liep een onervaren jongeman die totaal geen 'klik" had met zijn gasten. En inmiddels wordt het toch echt eens tijd om die oude toiletten te vervangen. Kom op mensen, houd de bezieling vast!
Redelijk 2011-02-26 door Koegie